Zwemles in zwembad Aquapelle

30-04-2020
 
Ondanks alle maatregelen van de afgelopen tijd, hebben de bouwwerkzaamheden vooralsnog niet stil gelegen en dus vordert de bouw van sportcomplex Aquapelle gestaag. Langzaam zien we het zwembad mooier en mooier worden. En heel stiekem fantaseren we al over hoe leuk het is als je hiervan allemaal mag meegenieten!
 
Achter de schermen zijn wij hard bezig met de voorbereidingen van alles wat er in en rondom het zwembad gaat gebeuren straks. We kunnen je nu al iets meer vertellen over de zwemles in zwembad Aquapelle.
 
We weten op dit moment nog niet hoe een en ander omtrent corona zich gaat ontwikkelen en wat dit betekent voor het openen van het zwembad en dus voor het geven van zwemles. De planning is vooralsnog dat wij op 31 augustus 2020 zullen starten met het geven van zwemles.
 
Wij zullen zwemles gaan geven conform de eisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Deze zwemlesmethode bestaat uit drie Nationale zwemdiploma’s: Het A-, B- en C-diploma. De drie zwemdiploma’s zijn waardevolle stappen naar zwemveiligheid. Samen met onze mascotte Sporty en jullie gaan we er een leuke en leerzame tijd van maken!
 
Is jouw kind 3,5 jaar of ouder, dan kan je hem/haar aanmelden voor de algemene wachtlijst. Jouw kind mag namelijk beginnen met het volgen van zwemles als hij/zij 4 jaar is. Aanmelden kan je doen door op de link te klikken: https://webshopcapelle.recreatex.be/Home . Bij je aanmelding kan je alvast je voorkeursdagen aangeven. Hier proberen wij dan straks bij de indeling zoveel mogelijk rekening mee te houden.
 
Je kind aanmelden voor de wachtlijst kost je niks. Bij aanmelden ontvang je een volgnummer. De kinderen worden opgeroepen in de volgorde dat zij zijn opgegeven en de leeftijd van 4 jaar bereikt hebben. Bij start van de zwemles vragen wij u pas om de inschrijfkosten van € 35 te betalen.
 
Zodra de programmering definitief is en het zwemlesplan afgerond is, dan kunnen wij jullie meer vertellen over hoeveel badjes er bijvoorbeeld zijn, wat de grootte van de lesgroepen is, op welke dagen er les wordt gezwommen etcetera.