Zwemles in zwembad Aquapelle

08-04-2020
 
Wat een bizarre tijd leven we in op dit moment. Zorgen voor iedereen over de gehele breedte van onze maatschappij. Zorgen om je eigen gezondheid en die van dierbaren, zorgen om het behouden van werk, zorgen om de eigen bedrijven of mensen dichtbij je.
 

Wij hebben er zin in! 

Door alle maatregelen zijn onze accommodaties allemaal gesloten en zijn we aan de slag met alternatief sport- en beweegaanbod. Gelukkig liggen de bouwwerkzaamheden vooralsnog niet stil en dus vordert de bouw van Sportcomplex Aquapelle gestaag. Langzaam zien we het complex met het zwembad daarin mooier en mooier worden. En heel stiekem fantaseren we al over hoe leuk het is als jullie hier allemaal van mogen meegenieten!
 
Achter de schermen zijn wij hard bezig met de voorbereidingen van alles wat er in en rondom het zwembad gaat gebeuren straks. We kunnen je nu al iets meer vertellen over de zwemles in zwembad Aquapelle.
 

Zwemlessen en methode

Naar verwachting zullen wij op 31 augustus 2020 starten met zwemlessen. Wij zullen zwemles gaan geven conform de eisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Deze zwemlesmethode bestaat uit drie Nationale zwemdiploma’s: Het A-, B- en C-diploma. De drie zwemdiploma’s zijn waardevolle stappen naar zwemveiligheid. Samen met onze mascotte Sporty en jullie gaan we er een leuke en leerzame tijd van maken!
 

Aanmelden wachtlijst zwemles

Is jouw kind 3,5 jaar of ouder, dan kan je hem/haar aanmelden voor de algemene wachtlijst. Jouw kind mag namelijk beginnen met het volgen van zwemles als hij/zij 4 jaar is.
 
 
Bij je aanmelding kan je alvast je voorkeursdagen aangeven. Hier proberen wij dan straks bij de indeling zoveel mogelijk rekening mee te houden.
 

Hoe werkt het verder?

Het aanmelden voor de wachtlijst kost je niks. Bij aanmelden ontvang je een volgnummer. Dit nummer geeft je plekje op de wachtlijst aan. De kinderen worden opgeroepen in de volgorde dat zij zijn opgegeven en wanneer zij de leeftijd van 4 jaar bereikt hebben. Bij start van de zwemles vragen wij u pas om de inschrijfkosten van €35 te betalen.
 
Zodra de programmering definitief is en het zwemlesplan afgerond is, dan kunnen wij jullie meer vertellen over hoeveel badjes er bijvoorbeeld zijn, wat de grootte van de lesgroepen is, op welke dagen er les wordt gezwommen etcetera.