Zwem ABC

13-07-2020


In Aquapelle leren wij je op een veilige en leuke manier zwemmen.
 
Sporty vindt water heel leuk!
Hij wordt er wel een beetje nat van.
Ook zijn gezicht en haren worden nat.
Maar hij kan heerlijk zwemmen in het water.
Zwem jij met Sporty mee?

Zwemlesmethode

Vanaf september gaan wij starten met de zwemlessen in sportcomplex Aquapelle! Wij geven zwemles conform de eisen van de Nationale Raad Zwemvaardigheid waarbij je van diploma A (Aanleren) via diploma B (Beter worden) je diploma C (Complete zwemvaardigheid) kan behalen. 

De badjes

In sportcomplex Aquapelle leren we je in 4 badjes (Rood, Blauw, Geel en Groen) alles wat je moet kunnen voor je A-diploma. Alle te behalen eisen voor je B-diploma en je C-diploma leren we je in 1 badje. 

Pedagogische visie

Onze visie is dat spel heel erg belangrijk is in de ontwikkeling van kinderen. Spelenderwijs leert jouw kind allerlei situaties en kan op zijn/haar manier de stof tot zich nemen. Daarom geven onze zweminstructeurs veel aandacht aan spelenderwijs leren. Om te kunnen leren zwemmen is het van groot belang dat jouw kind zich veilig voelt bij de zweminstructeur, in het water en in de groep. Dit doen we door jouw kind veel persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast vinden wij plezier heel belangrijk, want plezier is de sleutel tot het leren!

Tarieven 

Inschrijvingskosten 35,00
Diplomakosten 25,00
Zwem ABC (per maand) 42,50
Losse zwemles (45 minuten) 9,80

Zwemlestijden

Dag Tijd(en)
Maandag t/m vrijdag 15.45-16.30 uur
  16.30-17.15 uur
  17.15-18.00 uur
Zaterdag 10.00-10.45 uur
  10.45-11.30 uur
  11.30-12.15 uur

Belangrijke weetjes

  • Kinderen mogen in Aquapelle starten met zwemles op 4 jarige leeftijd.
  • Ieder kind leert op zijn eigen tempo, de kinderen schuiven door naar een hoger niveau wanneer de bijbehorende eisen voldoende zijn. Er wordt dus individueel doorgeschoven.
  • De zwemlessen duren 45 minuten.
  • Ieder kind heeft één keer per week zwemles.
  • In een zwemlesgroepje zwemmen maximaal 12 kinderen.
  • Er wordt gestreefd naar een reële tijdsduur voor het behalen van de drie zwemdiploma’s. Landelijke cijfers gebaseerd op kinderen in de leeftijd van 5 jaar zijn 50 klokuren voor het A diploma (a 66 lessen van 45min), 12 klokuren (a 16 lessen van 45min) voor het B en C diploma.
  • Wij streven er naar dat uw kind op dezelfde dag kan blijven zwemmen wanneer hij/zij doorstroomt naar het volgende badje, maar gezien het feit dat kinderen individueel doorgeschoven worden kunnen wij u dit niet garanderen.

Inschrijven

Schrijf nu in! Je kan je zoon of dochter online inschrijven voor zwemles wanneer hij of zij 3,5 jaar is.
Aanmelden voor de wachtlijst kost niks. Je kind zal in volgorde worden opgeroepen op het moment dat hij/zij de leeftijd van vier jaar bereikt heeft.

 

Vragen?

Mail gerust naar zwemmen@sportiefcapelle.nl