Warm water zwemmen

02-11-2020

Vind jij het water snel te koud?
Of is het om gezondheidsredenen goed om te bewegen in warm water?
Kom dan lekker zwemmen op onze warm water momenten!
Voor iedereen is er wel een plekje in Aquapelle.
Zwem jij gezellig mee?

 
Algemene informatie

Wil jij om gezondheidsredenen liever niet in het koude water, dan kan je vanaf nu op bepaalde momenten in de week ook in het doelgroepenbad terecht. Het water is hier 31 graden en je zal het niet zo snel koud krijgen.
 
Je kan banenzwemmen, waar je zelfstandig aan je conditie werkt of je kan gewoon lekker ontspannen in het water. Tijdens het warm water zwemmen bepaal je zelf je begin- en eindtijd. Ook het aantal banen of je zwemtempo kies je zelf. Misschien wil je wel alleen drijven en tot rust komen? Of misschien doe je wel liever die oefeningen die je van de dokter of fysiotherapeut hebt meegekregen. Het kan allemaal!
 
Dit is geen begeleidende activiteit. Je zwemt zelfstandig. Er is wel een toezichthouder aanwezig, die kan helpen bij het in en uit het water gaan indien nodig.
 

Tijden warm water zwemmen 

Maandag 12.00 – 13.30 uur 
Vrijdag 12.00 – 13.30 uur
Zondag  09.30 – 11.00 uur

Tarieven

Los bad             
€    4,50 (1 malig)
12 badenkaart    €  45,00 (1 jaar geldig)
25 badenkaart   €  90,00 (1 jaar geldig)
1 malige paskosten
€    6,00

Reserveer je zwemmoment

Als je wil komen zwemmen in warm water, reserveer dan wel je zwemmoment van tevoren. Dit in verband met de huidige coronaregels. Let op, je reserveert specifiek voor het doelgroepenbad. In het wedstrijdbad zwemmen ook mensen. Deze mensen hebben specifiek voor het banenzwemmen gereserveerd. Het is niet mogelijk om van bad te wisselen. 
 


Vragen?

Mail gerust naar zwemmen@sportiefcapelle.nl