Oefenuurtje

03-11-2020

“Zit jij op zwemles in Aquapelle?
En vind jij sommige dingen nog een beetje lastig?
Of vind je het gewoon super leuk om een keer samen met papa of mama te komen oefenen en te laten zien wat jij allemaal al kan?
Kom dan gezellig naar het oefenuurtje in Aquapelle!
Blijf je daarna nog lekker zwemmen tijdens het recreatief zwemmen?
Want na inspanning….komt ontspanning!
Veel (oefen) plezier!”

 
Algemene info

Tijdens dit oefenuurtje mogen kinderen oefenen zonder drijfmiddelen. Zij oefenen samen met een ouder/verzorger die ook in het water is. Kinderen uit de badjes A1, A2 en A3 zwemmen in ondiep water. Kinderen uit de niveaus A4 / B en C mogen in diep water oefenen. Tijdens het oefenuurtje is er altijd een zweminstructeur aanwezig die kan helpen en aanwijzingen kan geven. Er zijn materialen beschikbaar die ook gebruikt worden tijdens de zwemles. Zo kan je bijvoorbeeld oefenen om dingen van de bodem te halen. Of wil je kunnen drijven zonder hulpmiddelen? Of wil je helemaal alleen op je rug die beenslag mooi kunnen uitvoeren. Wil je oefenen met het duikgat? Ook dat kan! Blijf je daarna nog lekker zwemmen tijdens het recreatief zwemmen? Want na inspanning….komt ontspanning! Veel (oefen) plezier! 
 

Tarieven oefenuurtje

Voor kind met zwemlespas van Aquapelle                       
GRATIS
Voor ouder/verzorger   €   4,50

Tijden

 Zondag      11.00 – 12.00 uur

Reserveer je zwemmoment

Als je wil komen zwemmen tijdens het oefenuurtje, reserveer dan wel je zwemmoment van tevoren. Dit in verband met de huidige coronaregels.
Reserveren doe je voor het aantal personen waar je mee komt. Bij de kassa betaal je de daadwerkelijke kosten. 
 
 

 

Vragen?

Mail gerust naar zwemmen@sportiefcapelle.nl