Welkom op de club

10-06-2021

Dat ledenwerving bij veel clubs hoog op de agenda staat werd tijdens de kennismakingsgesprekken die Verenigingsadviseur Hans Verwaaijen heeft gehad, eens te meer duidelijk. Om die reden hebben we op 27 mei in samenwerking met Start2Create een webinar georganiseerd. Dit tot grote tevredenheid van de deelnemers.
 
Start2Create is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen en opleidingen voor vrijwilligers en professionals in de sport. Tijdens de trainingen zetten we tools in die het creatief denken bevorderen, met als doel om tot nieuwe inzichten te komen. In dit geval waren we specifiek op zoek naar nieuwe inzichten over de onderwerpen ledenwerving en ledenbehoud. Op vragen als ‘Hoe kunnen we leden weer een warm welkom geven?’ en ‘Hoe zorgen we ervoor dat leden hun leven lang lid willen zijn?’, hebben we nieuwe inzichten opgedaan en concrete plannen gemaakt.
 
Deelnemer Ernst Blikslager, van Kamau Kenpo, zegt hierover ‘De webinar vond ik zeer interessant en een heuse eye-opener. Het liet ook zien hoe belangrijk hoffelijkheid kan zijn voor een club of vereniging‘.
 
We kijken terug op een inspirerende sessie waar we op verzoek van de deelnemers een vervolg aan gaan geven. De eerste volgende webinar staat in ieder geval alweer gepland en wel op donderdag 17 juni van 19:00 – 20:00. Onderwerp is dan ‘Extra inkomsten voor de club’.
 
Meer informatie & aanmelden voor de webinar kan via deze site: https://scoorvoorjeclub.nl/webinars/