We zijn weer gaan sporten !

07-05-2020
 
Vanaf 29 april jl. mogen kinderen t/m 12 jaar en jongeren 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Het kabinet heeft de gemeenten opgeroepen om deze sportactiviteiten te faciliteren en te organiseren, altijd onder begeleiding van buurtsportcoaches of het kader van sportaanbieders. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen mee te doen, dus ook niet-leden van een vereniging.
 

Capelse sportverenigingen

Capelse sportverenigingen zijn afgelopen week weer langzaam opgestart met de trainingen voor de jeugd en jongeren tot 18 jaar. Daarbij houden ze zich aan de regels van het RIVM en passen ze de schema’s aan om zo min mogelijk met andere in contact te komen.
 
Een aantal Capelse sportclubs heeft gehoor gegeven aan de oproep van het kabinet om extra activiteiten te organiseren voor alle jeugdigen, onder de 12 jaar. Bijvoorbeeld Hockey Club Capelle, Sportschool Slingerland, David Lloyd, Noes Fiolet en Tennisvereniging T.O.C. gaan hiermee enthousiast van start. Zij bieden binnenkort sportactiviteiten aan op diverse dagen en tijden in de week. Kijk gerust op hun websites en social media voor het hoe, wat en waarom.
 

Wat gaan wij doen?

Wij gaan ook weer van start met de diverse wijksportactiviteiten, daarbij mag iedereen meedoen onder de 12 jaar. Kom zoveel mogelijk alleen, ouders zijn niet welkom langs de kant en was je handen voordat je komt. Voor een overzicht van alle activiteiten en tijden kijk je op deze site in onze agenda . Je kan je vooraf opgeven voor deze activiteiten, anders kan je niet meedoen.

 

Social media

Kijk voor beweegactiviteiten tijdens corona ook eens op social media naar de hashtag #heelCapelleinbeweging