Update corona en sport 12-1-2021

13-01-2021

Geen nieuwe maatregelen voor sport en bewegen.
 
Voor al onze takken van sport binnen de sport & beweegsector in de gemeente Capelle aan den IJssel zijn er vanuit de persconferentie geen nieuwe maatregelen bekend gemaakt.

Het zwembad blijft gesloten, de binnensportaccommodaties ook, met uitzondering van de topsport en het onderwijs voor noodopvang en examenleerlingen. Buiten mag er gelukkig nog steeds worden gesport en bewogen, in groepjes van twee. Gelukkig kunnen wel de kinderen en jongeren tot 18 jaar buiten blijven sporten en bewegen, zonder restricties.
 
We begrijpen dat het voor velen van jullie echt zwaar begint te worden. Ook voor onze organisatie en het personeel is dat van toepassing. Voor al onze deelnemers van onze activiteiten: we proberen steeds op maat activiteiten in de buitenruimte te blijven organiseren.
Haak gerust aan.
 
Voor iedereen geldt in deze tijd in het bijzonder: blijf in beweging door een lekkere wandeling te maken of een goede fietstocht.
Heeft u daar hulp bij nodig of wilt u graag vanuit huis oefeningen doen, neem dan contact met ons op via info@sportiefcapelle.nl.
 
Ook voor al de aanbieders, sportverenigingen en beweegpartners, ook voor jullie begint het steeds verder te knellen.
Lessen kunnen niet plaatsvinden, activiteiten zijn gestopt en trainingen moeten in andere vormen worden gegoten.

Wees creatief, verzin andere vormen, bied je activiteiten online aan, verplaats je activiteit als mogelijk naar buiten of ontwikkel nieuw aanbod.
Vanuit Sportief Capelle willen we u graag ondersteunen met mogelijkheden en ideeën. Neem vooral contact met ons op. Ook dit kan via info@sportiefcapelle.nl of via de voor u bekende contactpersonen.
 
Blijf vooral in beweging. Of thuis of buiten.
Want Bewegen Loont! Altijd.