Spring je met ons mee?

 
Iedereen kan bewegen
Van dagelijke een stevig ommetje tot jezelf klaarstomen voor je eerste marathon. Jij kunt het, en samen maken we het waar. Je talent, groei en ambities krijgen letterlijk en figuurlijk alle ruimte. 
We coachen jou voorbij je eigen grenzen.
We zien kansen en hebben het lef om te innoveren. En wat je doel ook is, wij staan langs de lijn. Om je te laten starten. Om vitaler te leven. Om de beste versie van jezelf te worden.
 

Onze overtuiging

Wij geloven in de bewegende mens. Bewegen is van levensbelang. Zo blijf je gezond, krijg je zelfvertrouwen, beleef je plezier, en ontdek je jouw talent.
Zo raken wij mensen.
Met onze kennis, ervaring en faciliteiten. Daarmee geven we aan Capelle aan den IJssel energie en synergie die de stad verdient.
 
Sportief Capelle is ervan overtuigd dat als je elke dag beweegt of sport, je verder komt. Beter wordt. Met die drive inspireren de medewerkers van Sportief Capelle iedereen. Daar ligt onze kracht. Daar zijn we de allerbeste in. Sterker: het is onze sport. 
 
 
 
 

Onze waarden

 
Motiverend
Sportief Capelle is zo veelzijdig als de Capelse gemeenschap. Met een aanbod voor iedereen, op elk niveau. Voor jou, je ouders, de kinderen op straat, de mensen in jouw wijk. Onze veelzijdige beweegprogramma's maken iedereen enthousiast. We coachen, inspireren en leren je te ontdekken. Halen je intrinsieke motivatie naar boven. het beste wat je in je hebt. Door te bewegen zetten we iedereen in z'n kracht. Overal. Altijd.
 
Krachtig
Sportief Capelle is een bron van energie en inspiratie. Krachtig in kennis, kunde en uitstraling. Sterk georganiseerd, dynamich en slagvaardig. Veelzijdig, meer eensgezind. Saen geloven we heilig in bewegen. Dat bloeien en groeien begint met kleine stappen. We geloven in de potentie van onszelf en van iedere inwoner. We staan dicht bij iedere Capellenaar. Ons hart klopt voor jou. Voor jouw welzijn en prestaties.
 
Hartelijk
Onze deur staat altijd open. Voor samenwerking, beweegwensen of een motiverend gesprek. We ontvangen iedereen met open armen. We bieden iedereen een luisterend oor. We zijn voor jou graag een warm, vertrouwd en gastvrij nest. Eem bron van beweeggeluk. Hier hebben we hart voor bewegen. Voor elkaar. Voor de stad.
 
Modern
Grenzen verleg je niet binnen de vertrouwde lijntjes. Die verken je out-of-the-box. Met lef, innovatiedrang en bewegingsvrijheid. Met een creatieve en vooruitstrevende blik op sport- en beweegprogramma's en de inzet van onze voorzieningen. Daarom staat Sportief Capelle open voor elk geluid. Voor iedere sportwens. Als een modern collectief dat soepel door de samenweging beweegt.
 
Ondernemend
Sportief Capelle is zo proactief en creatief als een innovator. We weten wat er speelt en reageren snel op maatschappelijke ontwikkelingen. Kijkend naar wat echt nodig is, voortbouwend op het bestaande. We gaan uit van de kracht van samen. We verbinden organisaties en mensen die elkaar in hun kracht zetten. Dat vraagt om anders denken. Om nooit stilvallen, maar doorpakken. Met lef, durf en overtuiging. Altijd met de focus op resultaat. Voor iedereen. Voor altijd.