onze activiteiten

Voor alle doelgroepen

Omdat sporten en bewegen voor íedereen leuk en belangrijk is, organiseert Sportief Capelle ook ‘eigen’ activiteiten. Soms gaat dit in samenwerking met de zorg, zoals het ziekenhuis of verzorghuizen. Soms samen met sportaanbieders of scholen. Soms heb je net even wat andere of meer hulp nodig, dan dat een sportvereniging je kan bieden. Omdat je bijvoorbeeld niet goed ter been bent, al heel lang niet gesport hebt, een functiebeperking hebt of wilt bewegen in een langzamer tempo dan reguliere groepen. Of je wilt gewoon eens een andere sport proberen of met een groep samen bewegen.

Bewegen loont! Voor iedereen!

Wij maken ons er hard voor dat alle Capellenaren die willen sporten of bewegen, uit de voeten kunnen. Alle leeftijden en alle doelgroepen. Ons aanbod is daarom zeer divers. Onze activiteiten zijn veelal wekelijks. Daarnaast organiseren we ook sport- en beweegactiviteiten op incidentele basis. Onze kindervakantieactiviteiten in de sporthallen zijn bijvoorbeeld niet meer weg te denken! Klik op bovenstaande doelgroepen als je meer wilt lezen over ons aanbod van sportstimuleringsprojecten en activiteiten.

Beweegfeestweek komt er weer aan!

 
Over een maandje is het alweer herfstvakantie! En dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse Beweegfeestweek in sportcomplex Aquapelle!

Van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 oktober zijn er allerlei leuke activiteiten, voor jong en oud. Sport en Fun, discozwemmen, babyzwemmen, een echte triathlon voor ouderen en nog heel veel meer! 

Binnenkort maken we het definitieve programma bekend via deze site, dus houdt onze website in de gaten!

We gaan er een superleuke week van maken! Zien we jou ook?