onze activiteiten

Voor alle doelgroepen

Omdat sporten en bewegen voor íedereen leuk en belangrijk is, organiseert Sportief Capelle ook ‘eigen’ activiteiten. Soms gaat dit in samenwerking met de zorg, zoals het ziekenhuis of verzorghuizen. Soms samen met sportaanbieders of scholen. Soms heb je net even wat andere of meer hulp nodig, dan dat een sportvereniging je kan bieden. Omdat je bijvoorbeeld niet goed ter been bent, al heel lang niet gesport hebt, een functiebeperking hebt of wilt bewegen in een langzamer tempo dan reguliere groepen. Of je wilt gewoon eens een andere sport proberen of met een groep samen bewegen.

Bewegen loont! Voor iedereen!

Wij maken ons er hard voor dat alle Capellenaren die willen sporten of bewegen, uit de voeten kunnen. Alle leeftijden en alle doelgroepen. Ons aanbod is daarom zeer divers. Onze activiteiten zijn veelal wekelijks. Daarnaast organiseren we ook sport- en beweegactiviteiten op incidentele basis. Onze kindervakantieactiviteiten in de sporthallen zijn bijvoorbeeld niet meer weg te denken! Klik op bovenstaande doelgroepen als je meer wilt lezen over ons aanbod van sportstimuleringsprojecten en activiteiten.

Club Extra, net dat beetje extra


Vanaf 23 september beginnen we weer met Club Extra!
Wij vinden dat élk kind moet kunnen bewegen en sporten. Juist ook kinderen die op z’n best zijn in kleinere groepen, omdat ze bijvoorbeeld door een vorm van autisme of een motorische achterstand net iets meer aandacht nodig hebben. En die bieden wij graag met onze Club Extra. De groep bestaat uit maximaal tien kinderen. Hierdoor is er veel aandacht voor elk individueel kind.

Wij proberen zoveel mogelijk motorische vaardigheden bij te brengen met leuke en uitdagende activiteiten, maar ook zullen er een hoop reguliere sporten voorbij komen om een eventuele stap naar de vereniging makkelijker te maken. Het plezier in sport en bewegen staat bij ons voorop!!!

De lessen vinden plaats iedere woensdagmiddag van 14.45-15.30 uur in gymzaal Berlioszstraat 3 (wijk 's Gravenland).

Wil je je kind mee laten doen? Hij/zij is altijd welkom voor een gratis proefles! Neem eerst even contact met ons op! Via 010-2588787 of info@sportiefcapelle.nl