materialen

Sportief met kinderen, een feestje op zich

Lekker sporten met je vriendjes en vriendinnetjes?
Dat kan natuurlijk lekker buiten. Maar ook in een gymzaal!
 
Zou jij het ook leuk vinden om een sportief kinderfeestje te geven? Zo eentje waar je lekker de ruimte hebt om te kunnen rennen, spelen, sporten, tikkertje spelen, voetballen, trefballen en nog veel meer? Zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets kapot gaat in de woonkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
 
Laat dan iemand van 18 jaar of ouder een gymzaal bij ons reserveren! Ook als je er éénmalig gebruik van wilt maken, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of gewoon om even wat leuks doen met elkaar. 

Als je ook wat materialen zou willen gebruiken voor tijdens het kinderfeestje of activiteit, dan hebben we keuze uit een aantal sport- en spelboxen met verschillende materialen die je bij ons kunnen huren.


Heb je interesse in het huren van een gymzaal en een sport- en spelbox of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar verhuur@sportiefcapelle.nl 
 

Tip schoolvakantie

Zoek je nog een leuke activiteit om te doen in de schoolvakantie(s)? Ook in de vakanties kun je bij ons terecht. Dan kan je ook lekker een uurtje komen sporten in de gymzaal. Onze accommodaties zijn dan gewoon open met uitzondering van de feestdagen. 

Ervaring kinderfeestje

Eén van de gebruikers van zo’n sport- en spelbox is de familie Hermans. Zij vierde de zevende verjaardag van de oudste dochter in de gymzaal aan de Berliozstraat.
 
“Het was echt een superleuk sportief kinderfeestje”, vertelt de moeder van Vienna als ze het toegangspasje komt terugbrengen bij Sportief Capelle. “We hebben zo ontzettend genoten. Ik had niet echt een vastomlijnd programma. Dat bleek ook helemaal niet nodig. Er ontstonden automatisch zoveel leuke spelletjes. De kinderen wisten goed raad met alles wat er in de sport – en spel box zat.”
 
Jarige-Jet Vienna mocht zes kinderen uitnodigen op haar feestje en ze kan zelf al goed vertellen wat ze allemaal gedaan hebben: “We hebben een glijbaan gemaakt en op de dikke mat gespeeld. Ook gingen er kinderen op de skippybal en hadden we zelf ballen meegenomen. Er zat ook Jenga bij, maar daar hebben we helemaal geen tijd voor gehad. Het was allemaal superleuk.”
 
De moeder van Vienna vertelt dat ze er per toeval achter kwam dat de gymzaal ook voor particulieren te huur is. “En ik vind het een waanzinnige aanrader. Een uur was eigenlijk veel te kort”.
 

Ook voor volwassenen

Natuurlijk kan je bij ons ook een accommodatie boeken en materialen huren met volwassenen.