Buiten

Sportparken

Een beslissingswedstrijd spelen? Conditie op pijl houden? Een trainingskamp voor uw vereniging? Een 7-kamp voor uw familie? Bedrijvensportdag? Dat kan allemaal! Met vier sportparken verspreid in Capelle aan den IJssel is er altijd een park dat voldoet aan je wensen. Alle sportparken in Capelle aan den IJssel zijn thuisbasis van vaste verenigingen. Ook de middelbare scholen maken er gebruik van, voor hun bewegingsonderwijs. Op tijden dat deze vaste gebruikers niet op de velden zijn, kan ook jij gebruik maken van onze buitenaccommodaties. Kijk hieronder voor de locaties en mogelijkheden.

Ik heb gereserveerd. Hoe kom ik binnen?

Ga je gebruik maken van een sportveld? Dan zorgen de beheerders voor opening van de accommodatie en hoef je dus geen toegangspas te komen halen
 

Dit park wordt gebruikt door voetbalvereniging CVV Zwervers. Het heeft 2 natuurgrasvelden en 2 kunstgrasvelden. Te huren door scholen, particulieren, sportclubjes, bedrijven enz.

Dit sportpark wordt gebruikt door voetbalvereniging (vv) Capelle. Het heeft 2 natuurgrasvelden (hoofdveld niet voor verhuur) en 2 kunstgrasvelden.
Te huren door scholen, particulieren, sportclubjes, bedrijven enz.

Sportpark Bermweg, wordt gebruikt door verschillende verenigingen: Rugby, Cricket, Jeu des Boules en een Golfschool,
Er is 1 rugbyveld, 1 cricketveld, 3 bakken voor jeu des boules, 1oefenkooi.
Te huren door scholen, particulieren, sportclubjes, bedrijven enz. De oefenkooi is vooral interessant voor andere cricketverenigingen.

Dit is een groot sportpark dat wordt gebruikt door meerdere verenigingen.
Voetbalvereniging SVS (nr 31) heeft 2 natuurgrasvelden en 2 kunstgrasvelden. Te huren door scholen, particulieren, sportclubjes, bedrijven enz.
Hockey Club Capelle, HCC (nr 33) gebruikt 2 kunstgrasvelden. Te huren door scholen, particulieren, sportclubjes, bedrijven enz.
Tennisclub Capelle, TCC (nr 35) heeft 8 buitenbanen, 6 overdekte banen en 2 kinderbanen. 
Te huren door scholen, particulieren, sportclubjes, bedrijven enz.
Honk en softbal vereniging Euro-Stars (nr 37) gebruikt 1 honkbalveld, 1 softbalveld en 1 jeugdveld. Te huren door scholen, particulieren, sportclubjes, bedrijven enz.
Korfbalvereniging KCC (nr 39) heeft 3 velden, 5 juniorenvelden, 4 bakken jeu des boules, 3 overdekte jeu des boulesbakken. 

 

We zitten niet stil

 
We zitten niet stil en benutten deze (corona-) tijd om straks, wanneer de accommodaties weer open kunnen, de toegang te vereenvoudigen. Wij gaan ook met de tijd mee!
 
Als je in het bezit bent van een toegangspasje, dan hoef je deze straks niet persé meer bij ons op kantoor te updaten. Met het oplaadpunt bij sporthal Schenkel (links naast de ingang) kun je namelijk zelf je pasje opladen voor toegang tot alle gymzalen en sportzaal Schollevaar. Dit kan dag en nacht, dus wanneer het jou uitkomt. Wel eerst contact opnemen met onze afdeling verhuur zodat ze het pasje kunnen klaarzetten voor update.
 
Sporthal Schenkel ligt centraal in Capelle a/d IJssel, dus is voor iedereen makkelijk bereikbaar.