Binnen

Flexibel

Voorbereiding NK of EK? Een (internationaal) toernooi? Braderie of evenement? Sportfeestje? Dat kan allemaal! Onze accommodaties variëren in omvang en zijn door íedereen te gebruiken. Verenigingen, sportaanbieders en ook particulieren. Met vier sporthallen, één sportzaal, twaalf gymzalen en drie vergaderruimtes is er altijd een geschikte ruimte te vinden voor je activiteit! We beschikken over een grote diversiteit aan mogelijkheden. Ze zijn allemaal per kwartier te reserveren, dus hierin ben je uitermate flexibel. Kijk hieronder voor de locaties en mogelijkheden.
 

Sport- en spelmaterialen

Wil je sporten of een kinderfeestje vieren met sport- en spel? Kijk dan eens naar onze sport- en spelboxen.
 

Vergaderruimtes

Een vergadering? Netwerkborrel? Workshop? Dat kan allemaal! Onze ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en ook te combineren met een sportieve activiteit. Ga naar onze vergaderruimtes. 
 
 

Ik heb gereserveerd, hoe kom ik nu binnen?

Voor de toegang tot onze gymzalen en voor sportzaal Schollevaar heb je een toegangspas nodig. Deze is gekoppeld aan de gemaakte reservering.
Ben je in bezit van een pasje, mail dan je pasnummer naar verhuur@sportiefcapelle.nl. Je krijgt bericht van de afdeling Verhuur zodra het pasje is klaargezet voor de update. Daarna kun je de pas updaten bij ons oplaadpunt bij Sporthal Schenkel ( links naast de voordeur ). Het oplaadpunt is 24/7 bereikbaar.

Ben je nog niet in bezit van pasje? Dan maakt de verhuurmedewerker via e-mail een afspraak om naar kantoor te komen. Wij vragen per toegangspas een borg van 10 euro. Er kan alleen per pin betaald worden.
Bij inlevering van de pas krijg je deze borg weer retour.
Ben je een nieuwe gebruiker? Dan vragen we je om je legitimatiebewijs te tonen.

Ga je gebruik maken van een sporthal of sportveld of vergaderruimte? Dan zorgen de beheerders voor opening van de accommodatie en hoef je dus geen toegangspas te komen halen.
 

De multifunctionele ruimtes zijn te huur. Hierover binnenkort meer informatie.
Of mail alvast voor info naar verhuur@sportiefcapelle.nl

De multifunctionele ruimtes zijn te huur. Hierover binnenkort meer informatie.
Of mail alvast voor info naar verhuur@sportiefcapelle.nl