Binnen

Flexibel

Voorbereiding NK of EK? Een (internationaal) toernooi? Braderie of evenement? Sportfeestje? Dat kan allemaal! Onze accommodaties variëren in omvang en zijn door íedereen te gebruiken. Verenigingen, sportaanbieders en ook particulieren. Met vier sporthallen, één sportzaal, twaalf gymzalen en vijf vergaderruimtes is er altijd een geschikte ruimte te vinden voor uw activiteit! We beschikken over een grote diversiteit aan mogelijkheden. Ze zijn allemaal per kwartier te reserveren, dus hierin ben je uitermate flexibel. Kijk hieronder voor de locaties en mogelijkheden.
 

Sport- en spelmaterialen

Wil je sporten of een kinderfeestje vieren met sport- en spel? Kijk dan eens naar onze sport- en spelboxen.
 

Vergaderruimtes

Een vergadering? Netwerkborrel? Workshop? Dat kan allemaal! Onze ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en ook te combineren met een sportieve activiteit. Ga naar onze vergaderruimtes. 
 
 

Ik heb gereserveerd, hoe kom ik nu binnen?

Voor de toegang tot onze gymzalen en voor sportzaal Schollevaar heb je een toegangspas nodig. Deze is gekoppeld aan de gemaakte reservering.
Ben je in bezit van een pasje, mail dan je pasnummer naar verhuur@sportiefcapelle.nl. Je krijgt bericht van de afdeling Verhuur zodra het pasje is klaargezet voor de update. Daarna kun je de pas updaten bij ons oplaadpunt bij Sporthal Schenkel ( links naast de voordeur ). Het oplaadpunt is 24/7 bereikbaar.

Ben je nog niet in bezit van pasje? Dan kun je deze op maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:00 uur ophalen bij sportcomplex Aquapelle, Alkenlaan 85. Wij vragen per toegangspas een borg van 10 euro; er kan alleen per pin betaald worden. Bij inlevering van de pas krijgt je deze borg weer retour. Ga je gebruik maken van een sporthal of sportveld of vergaderruimte? Dan zorgen de beheerders voor opening van de accommodatie en hoef je dus geen toegangspas te komen halen.
 

Sportcomplex Aquapelle

Zwembad/sporthalcombinatie

Het sportcomplex bestaat uit een zeer grote sporthal en 2 zwembaden.
De sporthal kan door middel van 4 vouwwanden worden opgedeeld in 4 grote sportzalen. Het zwembad heeft een doelgroepenbad met een bassin van 15 bij 10 meter en een diepte van 2 meter. Ook is er een wedstrijdbad met een bassin van 25 bij 16 meter, met 6 banen dat 2,5 meter diep is. Beide baden worden voorzien van een beweegbare bodem en uitgerust met materialen t.b.v. diverse watersporten.

Zowel de sporthal als het zwembad hebben een tribune die plaats biedt aan maar liefst 200 toeschouwers. De horecagelegenheid bevindt zich tussen de sporthal en het zwembad en biedt zicht op beide delen van de accommodatie. Ook het kantoor van Sportief Capelle bevindt zich in dit nieuwe gebouw. 
 
De locatie is centraal in een woonwijk gelegen en net buiten het stadscentrum. De locatie is met het OV, de auto, per fiets en te voet goed bereikbaar. 

Sporthal Schenkel staat in de wijk Schenkel. De afmeting van de totale sporthal is 28 x 48 x 7 meter. De hal kan worden verdeeld in 3 zalen.
Deze accommodatie wordt regelmatig gebruikt voor evenementen, ook omdat er een zeer ruime (gratis) parkeerplaats aanwezig is.

Sporthal de Lijster staat in de wijk Middelwatering. De afmeting van de totale sporthal is 28 x 48 x 7 meter. De hal kan worden verdeeld in 3 zalen.

Sporthal Oostgaarde staat in de wijk Oostgaarde. De afmeting van de totale sporthal is 28 x 44 x 9 meter. De hal kan worden verdeeld in 2 zalen en heeft een houten vloer.

Sportzaal Schollevaar staat in de wijk Schollevaar. De afmeting van de totale sporthal is 22 x 28 x 7 meter. De zaal kan worden verdeeld in 2 delen.
Wil je voetballen? Dan kan dat hier. Er zijn nl. voetbaldoelen aanwezig. Ook zijn er hockeybalken aanwezig.

Er zijn twee gymzalen in de Berliozstraat, op nummer 3 en 7. Dit is in de wijk 's Gravenland. Deze gymzalen zijn elk 12 x 21 x 5 meter.

Er zijn twee gymzalen in de Berliozstraat, op nummer 3 en 7. Dit is in de wijk 's Gravenland. Deze gymzalen zijn elk 12 x 21 x 5 meter.

Deze gymzaal bevindt zich in de wijk 's Gravenland en kent een afmeting van 12 x 21 x 5 meter.

Deze gymzaal bevindt zich in de wijk Middelwatering en kent een afmeting van 12 x 21 x 5 meter en heeft een houten vloer.

Wiekslag 3

Gymzaal

Deze gymzaal bevindt zich in de wijk Middelwatering en kent een afmeting van 12 x 21 x 5 meter.

Sportaccommodaties tonen maatschappelijke nut

 
Er mag nog niet binnen gesport worden, maar dat betekent allerminst dat onze sporthallen en gymzalen leeg staan. Op het moment is het juist een drukte van belang in diverse locaties! Zo worden sportcomplex Aquapelle en Sporthal De Lijster deze dagen ingezet als stemlocatie. We zijn er trots op dat we, rekening houdend de geldende maatregelen, zo ontzettend veel mensen kunnen ontvangen. Ook in diverse gymzalen kan er gestemd worden.

Tevens zullen we vanaf deze week veel mensen in sporthal Schenkel ontvangen. Hier wordt een vaccinatielocatie geopend. Ook hier zijn we er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan dit omvangrijk proces.

Tenslotte zijn er deze maand ook kinder-vaccinaties in sporthal Oostgaarde. Zoals elk jaar verloopt dit ook dit jaar organisatorisch fijn.

Onze sportaccommodaties zijn uiteraard in eerste instantie bedoeld om in te sporten en bewegen. Maar dat voor deze maatschappelijke doeleinden onze accommodaties óók ingezet kunnen worden, maakt ons trots en blij.