Binnen

Flexibel

Voorbereiding NK of EK? Een (internationaal) toernooi? Braderie of evenement? Dat kan allemaal! Onze accommodaties variëren in omvang en zijn door íedereen te gebruiken. Verenigingen, sportaanbieders en ook particulieren. Met drie sporthallen, één sportzaal, dertien gymzalen en zes vergaderruimtes is er altijd een geschikte ruimte te vinden voor uw activiteit! We beschikken over een groot diversiteit aan mogelijkheden. Ze zijn allemaal per kwartier te reserveren, dus hierin ben je uitermate flexibel. Kijk hieronder voor de locaties en mogelijkheden.
 

Vergaderruimtes

Een vergadering? Netwerkborrel? Workshop? Dat kan allemaal! Onze ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en ook te combineren met een sportieve activiteit. Ga naar onze vergaderruimtes. 

Ik heb gereserveerd, hoe kom ik nu binnen?

Voor de toegang tot onze gymzalen en sportzaal Schollevaar heb je een toegangspas nodig. Deze is gekoppeld aan de gemaakte reservering.
Ben je in bezit van een pasje, mail dan je pasnummer naar verhuur@sportiefcapelle.nl. Je krijgt bericht van de afdeling Verhuur zodra het pasje is klaargezet voor de update. Daarna kun je de pas updaten bij ons oplaadpunt bij Sporthal Schenkel ( links naast de voordeur ). Het oplaadpunt is 24/7 bereikbaar.
Ben je nog niet in bezit van pasje? Dan kun je deze ophalen bij de afdeling Verhuur (Hollandsch Diep 63, 4e etage). Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00. Wij vragen per toegangspas een borg van 10 euro. Bij inlevering van de pas krijgt je deze borg weer retour. Ga je gebruik maken van een sporthal of sportveld of vergaderruimte? Dan zorgen de beheerders voor opening van de accommodatie en hoef je dus geen toegangspas te komen halen.
 

Sportcomplex Aquapelle

Zwembad/sporthalcombinatie

Vanaf september 2020 gaat het sportcomplex open voor bezoekers.
De sporthal kan door middel van 4 vouwwanden worden opgedeeld in 4 grote sportzalen. Het zwembad heeft een doelgroepenbad met een bassin van 15 bij 10 meter en een diepte van 2 meter. Ook is er een wedstrijdbad met een bassin van 25 bij 16 meter, met 6 banen dat 2,5 meter diep is. Beide baden worden voorzien van een beweegbare bodem en uitgerust met materialen t.b.v. diverse watersporten.

Zowel de sporthal als het zwembad hebben een tribune die plaats biedt aan maar liefst 200 toeschouwers. De horecagelegenheid bevindt zich tussen de sporthal en het zwembad en biedt zicht op beide delen van de accommodatie. Ook het kantoor van Sportief Capelle bevindt zich in dit nieuwe gebouw. 
 
De locatie is centraal in een woonwijk gelegen en net buiten het stadscentrum. De locatie is met het OV, de auto, per fiets en te voet goed bereikbaar. 

Sporthal Schenkel staat in de wijk Schenkel. De afmeting van de totale sporthal is 28 x 48 x 7 meter. De hal kan worden verdeeld in 3 zalen.
Deze accommodatie wordt regelmatig gebruikt voor evenementen, ook omdat er een zeer ruime (gratis) parkeerplaats aanwezig is.

Sporthal de Lijster staat in de wijk Middelwatering. De afmeting van de totale sporthal is 28 x 48 x 7 meter. De hal kan worden verdeeld in 3 zalen.

Sporthal Oostgaarde staat in de wijk Oostgaarde. De afmeting van de totale sporthal is 28 x 44 x 9 meter. De hal kan worden verdeeld in 2 zalen en heeft een houten vloer.

Sportzaal Schollevaar staat in de wijk Schollevaar. De afmeting van de totale sporthal is 22 x 28 x 7 meter. De zaal kan worden verdeeld in 2 delen.
Wil je voetballen? Dan kan dat hier. Er zijn nl. voetbaldoelen aanwezig. Ook zijn er hockeybalken aanwezig.

Er zijn twee gymzalen in de Berliozstraat, op nummer 3 en 7. Dit is in de wijk 's Gravenland. Deze gymzalen zijn elk 12 x 21 x 5 meter.

Er zijn twee gymzalen in de Berliozstraat, op nummer 3 en 7. Dit is in de wijk 's Gravenland. Deze gymzalen zijn elk 12 x 21 x 5 meter.

Deze gymzaal bevindt zich in de wijk 's Gravenland en kent een afmeting van 12 x 21 x 5 meter.

Deze gymzaal bevindt zich in de wijk Middelwatering en kent een afmeting van 12 x 21 x 5 meter en heeft een houten vloer.

Deze gymzaal bevindt zich in de wijk Middelwatering en kent een afmeting van 12 x 21 x 5 meter.

12

We zitten niet stil

 
We zitten niet stil en benutten deze (corona-) tijd om straks, wanneer de accommodaties weer open kunnen, de toegang te vereenvoudigen. Wij gaan ook met de tijd mee!
 
Als je in het bezit bent van een toegangspasje, dan hoef je deze straks niet persé meer bij ons op kantoor te updaten. Met het oplaadpunt bij sporthal Schenkel (links naast de ingang) kun je namelijk zelf je pasje opladen voor toegang tot alle gymzalen en sportzaal Schollevaar. Dit kan dag en nacht, dus wanneer het jou uitkomt. Wel eerst contact opnemen met onze afdeling verhuur zodat ze het pasje kunnen klaarzetten voor update.
 
Sporthal Schenkel ligt centraal in Capelle a/d IJssel, dus is voor iedereen makkelijk bereikbaar.