Move it

10-02-2020
 
Move-it is een nieuw project voor het Voortgezet Onderwijs in Capelle aan den IJssel. Met dit project willen we de jongeren uitdagen om (meer) te gaan bewegen. Op dit moment is er gekozen voor zaalvoetbal maar we sluiten niet uit dat in de toekomst het aanbod wordt uitgebreid.

 
Zaalvoetbal

De middelbare scholen mogen uitkomen met een zaalvoetbalteam dat bestaat uit 10 leerlingen. Deze leerlingen moeten elke donderdag (buiten de schoolvakanties om) aanwezig zijn voor een wedstrijd of een training.
 
Ben je geselecteerd om voor de school uit te komen dan krijg je van Sportief Capelle een tenue dat je elke week bij de trainingen of wedstrijden moet dragen.
 
Vanaf de voorjaarsvakantie 2020 wilden we gaan beginnen met trainen. Helaas is dit door het coronavirus een nader te bepalen datum geworden. Als alle teams compleet zijn gaan we beginnen met een onderlinge competitie tussen de scholen.
 
De trainers van Excelsior4All verzorgen de trainingen en wedstrijden. In het onderstaande schema kan je vinden waar en hoe laat de trainingen plaats vinden.
 

Aanmelden

Als je voor het team van school uit wil komen kan je jezelf aanmelden bij Rutger Veugelers van Sportief Capelle. Rutger is op alle scholen te vinden voor het project Homebase (klik op link voor tijden en locatie). Ook kan je hem bereiken via de mail info@sportiefcapelle.nl of bellen naar 06-39179587. 
 

Trainingen

Dag
School
Tijden
Locatie
Donderdag
Comenius Lijstersingel
15:30 – 16:30 uur
Sporthal Oostgaarde
Dakotaweg 261
Donderdag
Accent Capelle
15:30 – 16:30 uur
Sporthal Oostgaarde
Dakotaweg 261
Donderdag
IJsselcollege Pelikaanweg
16:30 – 17:30 uur
Sporthal Oostgaarde
Dakotaweg 261
Donderdag
IJsselcollege Wiekslag
16:30 – 17:30 uur
Sporthal Oostgaarde
Dakotaweg 261

Wedstrijden

Deze vinden om de week plaats. Dit schema zal bekend worden gemaakt op deze pagina als alle teams zijn aangemeld.