Fiets lekker mee!

19-04-2021 - 22-04-2021

Bewegen is belangrijk, zeker in deze onrustige tijden. Tijdens de alternatieve Fiets4Daagse kunt u van 19 t/m 22 april 4 dagen lang lekker genieten van mooie fietsroutes. Deze routes worden mede mogelijk gemaakt door de Fietsersbond Capelle.

U kunt dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur routes ophalen bij sportcomplex Aquapelle, Alkenlaan 85. De verschillende routes brengen u naar mooie plekken rondom Capelle aan den IJssel. Ze zijn gemiddeld 30 – 35 km lang. De routes worden niet in groepen gereden en niet begeleid, maar kunt u zelfstandig uitvoeren met iedereen waarmee u samen wilt genieten.

Iedere dag heeft u tot 16.00 uur de mogelijkheid om uw tocht af te sluiten met een lekker kopje koffie / thee in de horeca (of to go) van sportcomplex Aquapelle. Als u de route toont bij de bestelling, krijgt u een tweede kopje gratis. Bij vertoon van een volle stempelkaart op donderdag 22 april krijgt u ook nog een kleine verrassing bij de koffie.

Redenen genoeg om beweging en gezelligheid te combineren.
Wilt u samen met iemand genieten van deze routes, maar kan één van beiden moeilijk zelf fietsen? Dan is de duofiets voor u de oplossing. Elke dag is er voor één duo een fiets beschikbaar, dus wees op tijd bij het reserveren en geniet lekker met zijn tweeën van de heerlijke tochten.
 
Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Sportief Capelle via info@sportiefcapelle.nl