De wijksport gaat natuurlijk gewoon door!

11-11-2020
 
...met  deze kanjers.
 
Sonny, Roeland en Petra (niet op de foto) en Djon zijn onze toppers van de wijksport. Dus kom op Capelse kinderen; blijf ook zeker in deze Coronatijd niet thuis zitten.
 
Deze heren hebben een fantastische activiteit voorbereid. Het James Bond spel! Sonny staat in de startblokken om vandaag zijn wijksportkinderen de volgende uitleg te geven: “Ben jij een echte spion? En lukt het jou met je lintje naar de overkant van de gymzaal te komen? Zonder dat je met een bal wordt afgetikt door de tegenpartij? Dan scoor jij misschien wel een diamant!”
 
Kinderen worden al spelend en sportend uitgedaagd om, zo slim mogelijk, langs obstakels te komen. De gymzaal wordt hiermee een spannend speelveld.
 
Wijksport is bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar, en is altijd gratis. En op woensdag is het voor de kleintjes van 6-8 jaar.
 
In de tweede week van december staat er nog een speciale themaweek gepland. In samenwerking met honk- en softbalvereniging Eurostars wordt er volop aandacht besteed aan deze flitsende sport.