Wijksport

22-02-2022

 

Vier dagen per week

Ben je tussen 8 en 12 jaar? Kom dan na school lekker meedoen met wijksport!
 
Vier dagen per week organiseren wij voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar -na schooltijd- sportactiviteiten. Altijd gratis! Met onze bus vol sport- en spelmateriaal komen we in de wijken Schenkel, Middelwatering, Oostgaarde, Fascinatio en Schollevaar-west.
 

In de zomer lekker buiten

In de zomer sporten en spelen we lekker buiten op de trapveldjes. Als het koud is of regent, zijn we in de gymzalen te vinden waar het ook geweldig is, omdat we dan alle sportattributen kunnen gebruiken. Zo is het elke keer afwisselend en komen de kinderen in aanraking met veel verschillende manieren van sporten, spelen en bewegen.  
 

Nieuwe sporten

Tijdens de wijksport werken we een aantal keer per jaar samen met Capelse sportaanbieders of –verenigingen. De kinderen worden dan getrakteerd op kennismakingsclinics van sporten waarmee ze wellicht nog nooit in aanraking zijn geweest.
 

Inschrijven

Inschrijven voor de wijksportactiviteiten is niet nodig.
Wel hebben de sport- en beweegcoaches formulieren die uitgedeeld worden zodat wij de gegevens van de kinderen hebben. Mocht er iets gebeuren, dan weten we met wie we contact moeten opnemen.
 
Wij delen deze gegevens niet met derden.
Download: Inschrijfformulier wijksport
 

Huisregels noemen we spelregels

Bij onze activiteiten spreken we met alle deelnemers spelregels af. Deze regels maken het mede mogelijk voor iedereen om op een leuke manier deel te nemen aan de wijksportactiviteiten.