Beweegmaatjes

23-12-2019
 

Met elkaar in beweging

Sámen sporten en bewegen is ontzettend leuk! Voor sommige mensen is het daarnaast ook belangrijk en noodzakelijk. Omdat alleen sporten niet voor iedereen haalbaar is. Met een klein steuntje in de rug lukt het misschien wel.
 
Kun jij zelf dit steuntje gebruiken? Of lijkt het je juist leuk om iemand te helpen? Dan komen we heel graag met je in contact! Iedereen kan zich aanmelden; wij zoeken de juiste beweegmaatjes bij elkaar.

 

Zoekmaatje vs. beweegmaatje

Je bent een zoekmaatje als je wat hulp kunt gebruiken om te gaan bewegen of sporten. Of omdat je niet zelfstandig naar je sport- of beweegactiviteit kunt gaan.
 
Wil je als vrijwilliger met iemand gaan bewegen? Dan verwelkomen we jou graag als beweegmaatje. Je wordt 1-op-1 gekoppeld aan een zoekmaatje. 
 

Iedereen in beweging

Met elkaar maken we het mogelijk dat íedereen in beweging kan komen. Wie mogen we aan elkaar voorstellen? Uiteraard houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van zowel de zoek- als beweegmaatjes.
 
Geef je nu op als zoekmaatje of beweegmaatje! Via info@sportiefcapelle.nl. (Je gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van je aanmelding. Ze worden niet doorgegeven aan derden. Zie verder onze privacyverklaring.)
 

Wil je meer informatie? 

bel of mail ons! 010-258 87 87 of info@sportiefcapelle.nl