Wandel4Daagse

30-12-2019
 

Daverend succes

Al jaren een daverend succes, dus natúúrlijk zit dit in het programma van Sportief Capelle, in samenwerking met Stichting Welzijn Capelle en de ouderen werkgroep van Nunu Mahua.
 

Deelname is gratis

Deelname aan de wandel4daagse is gratis en iedereen kan aansluiten, ook als u gebruik maakt van een rollator, rolstoel of scootmobiel. Gaat u mee met een rolstoel, laat dit vooral vooraf weten! Sportief Capelle kan eventueel voor begeleiding zorgen als dat nodig is, bijvoorbeeld om uw stoel te duwen. Hiervoor lopen leerlingen van het Zadkine Startcollege mee. Vorig jaar hebben veel sportieve en enthousiaste jongeren op die manier op een hele leuke -en letterlijke manier- stage ‘gelopen’.  
 

Wat een plezier!

De afstand is wat korter dan bij de gewone avond 4 daagse, het tempo soms iets lager en de gemiddelde leeftijd juist wat hoger. En de lol.... is minstens even groot!

Vier dagen lang worden er verschillende routes variërend van 3,5 tot 5 km gewandeld wat neerkomt op 30 tot 60 minuten bewegen per dag. Zo bent u niet alleen gezellig samen buiten, maar werkt u ook nog eens aan uw gezondheid. Er is ook een route voor de mensen in een rolstoel van ongeveer 1,5 km.

 

Wilt u meer informatie? 

bel of mail ons! 010-258 87 87 of info@sportiefcapelle.nl