Walking Football

14-01-2020
 
Heerlijk tot op hoge leeftijd je voetbaltalenten blijven beoefenen? En dezelfde lol met elkaar hebben op het veld, precies zoals vroeger? Dankzij walking football kan iedereen ‘op leeftijd’, lekker van het spel blijven genieten.
 
Deze voetbalvorm wordt in wandeltempo en op een kwart veld gespeeld. Er mag dus niet worden gerend. De teams bestaan uit zes spelers, zonder keeper en er wordt op kleine doeltjes gescoord. Slidings en lichamelijk contact zijn verboden. De tactiek, technische vaardigheden, de voetbalhumor en gezelligheid blijven uiteraard wél behouden. Door Walking Football kun je een leven lang van het voetbalspelletje blijven genieten en is de kans op blessures minimaal.  
 
Walking Football wordt elke woensdagochtend gespeeld op de velden van VV Capelle. Gestart wordt met een uitgebreide warming up, gevolgd door een onderlinge pot voetbal. Dit alles onder begeleiding van de sport- en beweegcoaches van Sportief Capelle. Regelmatig wordt er een team gevraagd uit een andere stad, zodat de voetbalkwaliteiten kunnen worden gemeten. Maar het plezier staat altijd voorop!
 

Wilt u meer informatie?

Of wilt u opgeven, neem dan contact op met Sportief Capelle via 010-2588787.