Fitheidstest

23-12-2019
 

Bent u fit?

Als je ouder wordt en lekker wilt blijven bewegen, is het goed om af en toe een check te doen. Samen met professionals.
 
Daarom organiseren wij een fitheidstest, waar alle inwoners van 60+ uit Capelle aan den IJssel aan mee kunnen doen. We werken hiervoor samen met sportartsen, fysiotherapeuten en diëtisten.
 

Spierkracht

Alle onderdelen van de test zijn gericht op algemene dagelijkse handelingen. Onder andere uw spierkracht, lenigheid en uithoudingsvermogen worden gemeten. De fitheidstest bestaat uit verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld een bloeddrukmeting, lengte- en gewichtsmeting, spierkrachttesten en een wandeltest.
 

Hoe doet u het?

De resultaten worden na de test meteen u besproken. U krijgt al uw waardes in een overzicht mee naar huis, hierin kunt u precies zien hoe u scoort in verhouding tot uw leeftijdsgenoten. Als u het op prijs stelt, kunt u leefstijladviezen krijgen of uitleg over de beweeg- en sportmogelijkheden voor 60+.
 

Fijne, gezellige sfeer

De fitheidstesten zijn elke keer weer enorme fijne dagen. Dit omdat wij merken dat steeds meer mensen het belang en plezier van sporten en bewegen tot op hoge leeftijd een warm hart toedragen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te blijven, of te gaan, sporten!
 
Als er een fitheidstest wordt georganiseerd, kunt u hier meer informatie vinden. 
 

Wilt u meer informatie? 

bel of mail ons! 010-258 87 87 of info@sportiefcapelle.nl