Fitheidstest in Oostgaarde

16-12-2021
Voldoende bewegen is goed voor iedereen, dat hoeven wij u waarschijnlijk niet meer te vertellen. Bewegen houdt het lichaam in vorm, verhoogt de stofwisseling, is een basis voor sociale contacten, vermindert stress en het is ook gewoon… leuk!  Kortom: bewegen maakt een mens gelukkiger.
 
Dit jaar zal voor de zesde keer de Fitheidstest voor mensen van 60 jaar en ouder in Capelle aan den IJssel georganiseerd. De test wordt afgenomen onder professionele begeleiding. De onderdelen van de test zijn volledig gericht op de algemene dagelijkse handelingen. De resultaten worden meteen na de test met u besproken. Als u het op prijs stelt, kunt u ook leefstijladviezen krijgen. Ook kunt u antwoorden krijgen op vragen zoals: Beweeg ik genoeg en hoe is het gesteld met mijn uithoudingsvermogen? Ik sport niet omdat ik lichamelijke klachten heb, maar welke manier van bewegen kan ik nog wel? Is het voor mij medisch verantwoord om te sporten en bewegen?
 
De Fitheidstest vindt in iedere wijk plaats en wordt verspreid over het hele jaar aangeboden.
 
Om deel te nemen aan de test wordt een eigen bijdrage van € 5,- gevraagd.
 
U kunt zich hier aanmelden! 
U kunt zelf (op basis van beschikbaarheid) uw tijdstip kiezen. 
 

Vragen?

Als u nog vragen heeft of het niet lukt om uzelf digitaal aan te melden, dan kunt u ons bellen op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10:00 – 12:00 uur op telefoonnummer 010-258 87 87. Wij staan u graag te woord!
 

Locatie

16 december    Oostgaarde         Sporthal Oostgaarde, Dakotaweg 261