Sport en Fundorp

24-01-2023
 

Een echt speelparadijs

Inmiddels is het traditie en kunnen wij met trots zeggen dat we dé vakantieactiviteit van Capelle aan den IJssel organiseren: het Sport & Fundorp.
 

Volop sport- en speelplezier

Hiervoor bouwen wij voor kinderen tot en met 12 jaar Sportcomplex Aquapelle om tot speel- en sportparadijs. Bij zonnig weer gaan we lekker naar buiten. Stoere sportattributen zoals onze voetbal-pannakooi, stormbaan en de tumblingbaan staan klaar op het Sport & Fundorp voor alle vakantievierende kinderen. Het materiaal kan elke editie variëren. Wat wél elke keer hetzelfde is: we zetten onze deuren open voor iedereen, dus voor de Capelse jeugd én alle kinderen uit de regio.
 

Ook voor peuters en kleuters

Natuurlijk denken wij daarbij ook aan de kleintjes tot 6 jaar, met sportmateriaal en speelgoed dat speciaal voor hen wordt opgebouwd, zoals het klim- en klauterparcours. Op verschillende tijden is het Sport en Fundorp zelfs uitsluitend geopend voor de allerkleinsten, zodat zij in alle rust kunnen spelen en sporten.
 

Extra activiteiten

Regelmatig vragen we sportverenigingen of –aanbieders om sportclinics te organiseren tijdens het Sport & Fundorp. Iedereen kan hier zonder extra kosten aan mee doen. Ook zijn er vaak creatieve workshops zoals knutselen en kunnen kinderen zich laten schminken.
 

Zelf op ontdekkingstocht!

Iedereen kan hier lekker spelen en sporten. Wij bieden geen begeleiding van activiteiten met deze materialen, het is dus vrij spelen. Uiteraard zijn ook opa’s, oma’s en andere volwassenen van harte welkom om lekker mee te komen spelen.
 

Voor BSO’s en Kinderdagverblijven

Exclusief voor kinderopvangorganisaties organiseren we regelmatig aparte Sport & Fun dagen. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden!
 

Sport & Fun Aqua. 

Hoe tof is dat?! Een stormbaan in het zwembad! Matten! Ballen! Omdat we nu ook een zwembad in het Sportcomplex hebben, organiseren we tegelijk ook Sport & Fun Aqua. Kinderen vanaf 8 jaar mogen kunnen hier een geweldige tijd beleven. Een zwemdiploma is wel verplicht!


Kijk hier wanneer het eerstvolgende Sport & Fundorp plaats vindt