Club Extra

19-12-2019
 

6 t/m 12 jaar

Dat beetje extra aandacht doet wonderen

 

Sporten in een kleine groep

We vinden dat élke kind moet kunnen bewegen en sporten. Juist ook kinderen die op z’n best zijn in kleinere groepen. Omdat ze bijvoorbeeld door een vorm van autisme of een motorische achterstand net iets meer aandacht nodig hebben. En die bieden wij graag met onze Club Extra. De groep bestaat uit maximaal tien kinderen. Hierdoor is er veel aandacht voor elk individueel kind.
 

Succesbeleving

Onze lesgevers zijn opgeleid om met de kinderen sportspelletjes te doen waarbij op de veiligheid wordt gelet en tegelijkertijd genoeg uitdaging is. We kijken hierbij altijd naar wat een kind wél kan. En natuurlijk ook wat hij of zij leuk vindt. We lachen wat af met elkaar!
 

Doorstromen naar een sportvereniging

Spelenderwijs, met succesbeleving dus als kernwoord, wordt het niveau van kinderen verbeterd door steeds een stapje verder of hoger te gaan. Als het na een tijdje ‘Club Extra’ mogelijk is om lid te worden van een andere sportvereniging of club, helpen we met het vinden daarvan.
 

Lid worden

Club Extra is bedoeld voor kinderen die in Capelle aan den IJssel woonachtig zijn, of er op school zitten. Aanmelden voor ‘Club Extra’ verloopt over het algemeen in overleg met de vakdocent bewegingsonderwijs van de basisschool. Hij of zij kan immers goed beoordelen of een kind extra sport- en beweeglessen nodig heeft en of ‘Club Extra’ geschikt is.
 

Wil je meer informatie? 

bel of mail ons! 010-258 87 87 of info@sportiefcapelle.nl
 
Locatie Aquapelle, Alkenlaan 85  
Dag Woensdag  
Tijd 14:45-15:30 uur  
Kosten 1 jaar/30 lessen 90 euro  
Meedoen via vakdocent of neem contact op met Sportief Capelle.