accommodatie

Accommodatie huren?

Leuk dat je bij ons te gast wilt zijn en een sporthal, gymzaal, buitensport accommodatie of vergaderruimte wilt huren!
 
Ga direct naar ons online reserveringssysteem

Je kunt hier direct de beschikbaarheid zien, je reservering plaatsen en afrekenen. Sporthallen en gymzalen kunnen eenmalig of voor langere tijd in gebruik worden gegeven. Naast het huren van sportruimtes kun je een vergaderruimte huren. Bijvoorbeeld voor een workshop, vergadering of presentatie. Zorg er wel voor, dat je op tijd reserveert. Wil je een sporthal, gymzaal, sportveld of vergaderruimte gebruiken op zaterdag of zondag? Je kan deze reserveren tot uiterlijk vrijdag 16.00 uur.
 

Benieuwd naar de beschikbaarheid van de accommodaties?

Hiervoor kun je het tabblad "reserveringen" aanklikken, zonder dat je hiervoor hoeft in te loggen.

Tarieven en huurvoorwaarden; huis- en gedragsregels

De accommodaties zijn te huur tegen vastgestelde tarieven, voor binnenaccommodaties en buitenaccommodaties. Wanneer je reserveert wordt het huurbedrag, na bevestiging, meteen afgerekend via iDEAL. Voor het reserveren van onze accommodaties gelden huurvoorwaarden en huis- en gedragsregels. Wanneer je een reservering plaatst, ga je hiermee automatisch akkoord.
 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over je online reservering, de accommodatie of iets waar je tegenaan loopt? Of heb je advies nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact op met verhuur@sportiefcapelle.nl of bel tussen 9:00-17:00 uur met ons via 010 2588787.
 

Nieuw veld vvCapelle

 
Naast HCC heeft ook v.v. Capelle (Voetbalvereniging Capelle) een upgrade van hun park gekregen. Het voormalige GrassMaster veld was toe aan een renovatie. Het oude veld was een naturgrasveld met een kunstgrasvezel erin verwerkt. Hierdoor bleef het veld het hele seizoen mooi vlak terwijl er meer uren op gespeeld konden worden.
 
Toch was dit voor v.v. Capelle niet voldoende; er was behoefte aan meer speeluren. In overleg met de gemeente is uiteindelijk gekozen voor een kunstgrasveld. In dit veld is de belijning voor jeugdvelden en 8 tegen 8 voetbal opgenomen. Ook is er bij de aanleg rekening gehouden met de doelen die langs de kant opgeruimd moeten worden als het traditionele spelletje gespeelt wordt op het veld.
 
Het veld is al in gebruik genomen voor de trainingen van de jeugd en ons bereiken alleen maar positieve berichten over het speelplezier. Hopelijk levert dit naast spelplezier ook mooie sportieve resultaten op.