accommodatie

Accommodatie huren?

Leuk dat je bij ons te gast wilt zijn en een sporthal, gymzaal, buitensport accommodatie of vergaderruimte wilt huren!
 
Ga direct naar ons online reserveringssysteem

Je kunt hier direct de beschikbaarheid zien, je reservering plaatsen en afrekenen. Sporthallen en gymzalen kunnen eenmalig of voor langere tijd in gebruik worden gegeven. Naast het huren van sportruimtes kun je een vergaderruimte huren. Bijvoorbeeld voor een workshop, vergadering of presentatie. Zorg er wel voor, dat je op tijd reserveert. Wil je een sporthal, gymzaal, sportveld of vergaderruimte gebruiken op zaterdag of zondag? Je kan deze reserveren tot uiterlijk vrijdag 16.00 uur.
 

Benieuwd naar de beschikbaarheid van de accommodaties?

Hiervoor kun je het tabblad "reserveringen" aanklikken, zonder dat je hiervoor hoeft in te loggen.

Tarieven en huurvoorwaarden; huis- en gedragsregels

De accommodaties zijn te huur tegen vastgestelde tarieven, voor binnenaccommodaties en buitenaccommodaties. Wanneer je reserveert wordt het huurbedrag, na bevestiging, meteen afgerekend via iDEAL. Voor het reserveren van onze accommodaties gelden huurvoorwaarden en huis- en gedragsregels. Wanneer je een reservering plaatst, ga je hiermee automatisch akkoord.
 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over je online reservering, de accommodatie of iets waar je tegenaan loopt? Of heb je advies nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact op met verhuur@sportiefcapelle.nl of bel tussen 9:00-17:00 uur met ons via 010 2588787.
 

Sportcomplex Aquapelle geopend

 
Aquapelle is op 1 september door burgemeester Peter Oskam en kinderburgemeester Naomi Vermeulen geopend. Het sportcomplex, op de hoek van de Alkenlaan en de Pelikaanweg in Capelle aan den IJssel bestaat uit een multifunctioneel zwembad en een sporthal.
 
Op 19 juni was de bouw van Aquapelle na 17 maanden klaar en is de sleutel overgedragen aan Sportief Capelle die het complex gaat beheren. De afgelopen maanden is alles in gereedheid gebracht zodat Capellenaren nu gebruik kunnen maken van het complex. Zo zijn de zwembaden met 1,5 miljoen liter water gevuld en is de sporthal klaar voor gebruik.
 

Trots

Burgemeester Oskam: “De bouw van het sportcomplex bleek zowel een uitdaging als een enorme klus. Een klus ook van de lange adem waarbij het vorige college al een grote rol speelde. Twee jaar later kunnen we met trots zeggen ‘de klus is geklaard’. Binnen twee jaar en binnen begroting. Een groot compliment voor alle betrokkenen. Capelle is een mooie sportaccommodatie rijker waar iedere Capellenaar volop van kan genieten. “
 
Wethouder Harriët Westerdijk van Sport: “Ik ben erg blij met dit prachtige sportcomplex. De programmering is helemaal rond en iedereen kan er nu van genieten. Aquapelle is een enorme impuls voor het sport- en sociale beleid in de gemeente. We gaan zien dat Aquapelle een belangrijke ontmoetingsplek wordt. Niet alleen op sportgebied maar ook op sociaal gebied. Daarmee realiseren we ook doelstellingen op andere beleidsterreinen zoals het stimuleren van buurtcontacten en ontmoetingen.
 

Twee baden en sporthal

Aquapelle heeft een sporthal, een wedstrijdbad en doelgroepenbad. De sporthal kan door middel van 4 vouwwanden worden opgedeeld in 4 grote sportzalen. Het wedstrijdbad is 25 meter lang, ruim 15 meter breed en 2,5 meter diep. Een gedeelte van het bad heeft een beweegbare bodem. Zowel de sporthal als het zwembad hebben een tribune die plaats biedt aan 200 toeschouwers. De horecagelegenheid is tussen de sporthal en het zwembad geplaatst en biedt zicht op beide delen van het gebouw.
 
Sportief Capelle beheert het sportcomplex en zorgt ook voor de programmering. 
Directeur Lian Witteveen sluit de dag af: ''De programmering is stap voor stap vorm gegeven: het verenigingszwemmen, leszwemmen, de Jeugdsportfonds kinderen, het banenzwemmen. Geprogrammeerd, gecommuniceerd en gestart. De verhuizing naar ons kantoor en de inrichting van de horeca. Alles is klaar! Maar er is ook nog veel te doen! Er is namelijk nog zo veel meer mogelijk. Dit pand biedt de Capellenaren, de gemeente en ons zoveel mogelijkheden, zoveel kansen en daar kijken we reikhalzend naar uit. Stap voor stap bouwen we door."  
 
"Op onze eigen vertrouwde, persoonlijke wijze willen we inwoners van Capelle uitnodigen om dat samen met ons te ontdekken, maar ook om wensen aan te dragen. Door zo optimaal mogelijk te faciliteren en door onszelf enorm uit te dagen. Uit te dagen om gastvrij te zijn, mensen zich bij ons thuis te laten voelen, het persoonlijke contact belangrijk te laten zijn. Om het gewoon goed te doen!"
 
Aquapelle de trots van Capelle aan den IJssel is meer dan je denkt!
 
In de herfstvakantie organiseren wij een feestweek zodat iedereen in Capelle kennis kan maken met Aquapelle. Ook komt er een uitnodiging voor onze 'buren' op 26 september as. (Nationale burendag). Beide is uiteraard nog afhankelijk van de coronamaatregelen die dan gelden.