accommodatie

Accommodatie huren?

Leuk dat je bij ons te gast wilt zijn en een binnen- of buitensportaccommodatie of vergaderruimte wilt huren!
 
Ga direct naar ons online reserveringssysteem

Je kunt hier direct de beschikbaarheid zien, je reservering plaatsen en afrekenen. Sporthallen en gymzalen kunnen eenmalig of voor langere tijd in gebruik worden gegeven. Naast het huren van sportruimtes kun je een vergaderruimte huren. Bijvoorbeeld voor een workshop, vergadering of presentatie. Zorg er wel voor, dat je op tijd reserveert. Wil je een sporthal, sportzaal, gymzaal, sportveld of vergaderruimte gebruiken op zaterdag of zondag? Je kan deze reserveren tot uiterlijk vrijdag 16.00 uur.
 

Benieuwd naar de beschikbaarheid van de accommodaties?

Hiervoor kun je het tabblad "reserveringen" aanklikken, zonder dat je hiervoor hoeft in te loggen.

Tarieven en huurvoorwaarden; huis- en gedragsregels

De accommodaties zijn te huur tegen vastgestelde tarieven, voor binnenaccommodaties en buitenaccommodaties. Wanneer je reserveert wordt het huurbedrag, na bevestiging, meteen afgerekend via iDEAL. Voor het reserveren van onze accommodaties gelden huurvoorwaarden en huis- en gedragsregels. Wanneer je een reservering plaatst, ga je hiermee automatisch akkoord.
 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over je online reservering, de accommodatie of iets waar je tegenaan loopt? Of heb je advies nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact op met verhuur@sportiefcapelle.nl of bel op maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:00 uur met ons via 010 2588787.
 

Sportaccommodaties tonen maatschappelijke nut

 
Er mag nog niet binnen gesport worden, maar dat betekent allerminst dat onze sporthallen en gymzalen leeg staan. Op het moment is het juist een drukte van belang in diverse locaties! Zo worden sportcomplex Aquapelle en Sporthal De Lijster deze dagen ingezet als stemlocatie. We zijn er trots op dat we, rekening houdend de geldende maatregelen, zo ontzettend veel mensen kunnen ontvangen. Ook in diverse gymzalen kan er gestemd worden.

Tevens zullen we vanaf deze week veel mensen in sporthal Schenkel ontvangen. Hier wordt een vaccinatielocatie geopend. Ook hier zijn we er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan dit omvangrijk proces.

Tenslotte zijn er deze maand ook kinder-vaccinaties in sporthal Oostgaarde. Zoals elk jaar verloopt dit ook dit jaar organisatorisch fijn.

Onze sportaccommodaties zijn uiteraard in eerste instantie bedoeld om in te sporten en bewegen. Maar dat voor deze maatschappelijke doeleinden onze accommodaties óók ingezet kunnen worden, maakt ons trots en blij.