Jongeren 12-18 jr

Je bent jong en je ... SPORT!

Zeker voor middelbare scholieren is het belangrijk om lekker energie kwijt te kunnen en omringd te worden met leeftijdsgenoten. En wat is er daarvoor nou meer geschikt dan sport en spel dat speciaal op hen is afgestemd. In Capelle aan de IJssel zijn er tal van activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Hieronder vind je ze!
 

Sporten met een beetje extra hulp

Ben je jong en heb je een lichamelijke of geestelijke functiebeperking? Natuurlijk wil je dan, net ieder ander, lekker kunnen genieten van sport en bewegen. Lees dan hier verder.
 

Jeugdsportfonds

Alle kinderen horen erbij! Wil je graag sporten maar is er thuis niet genoeg geld voor? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen uit gezinnen waar daar te weinig geld voor is.

Aanmeldformulier

Het jeugdfonds wordt beheerd door de gemeente Capelle aan den IJssel. Wil je meer informatie of een kind aanmelden? Neem dan contact op met de gemeente.

Zomervakantie activiteiten jeugd


In de zomervakantie organiseren we allerlei toffe activiteiten. Voor de jeugd van 8 t/m 15 jaar is er iedere dag wel een activiteit te doen. Sport, spel, muziek en creatieve activiteiten; voor ieder wat wils. De activiteiten vinden plaats in iedere wijk van Capelle aan den IJssel.

Ook zijn er twee Sport & Fun dorpen gepland voor de allerkleinste kinderen, die ook plaatsvinden in de wijken. Klik hier voor meer informatie.
 
Goed nieuws...alle activiteiten zijn gratis! We zien jullie graag.
 
NB. Tijdens de activiteiten kunnen er foto’s en video’s gemaakt worden voor publiciteitsdoeleinden. Als u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit vooraf melden bij de begeleiders van Sportief Capelle.