Jongeren 12-18 jr

Je bent jong en je ... SPORT!

Zeker voor middelbare scholieren is het belangrijk om lekker energie kwijt te kunnen en omringd te worden met leeftijdsgenoten. En wat is er daarvoor nou meer geschikt dan sport en spel dat speciaal op hen is afgestemd. In Capelle aan de IJssel zijn er tal van activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Hieronder vind je ze!
 

Sporten met een beetje extra hulp

Ben je jong en heb je een lichamelijke of geestelijke functiebeperking? Natuurlijk wil je dan, net ieder ander, lekker kunnen genieten van sport en bewegen. Lees dan hier verder.
 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Alle jongeren horen erbij! Wil je graag sporten maar is er thuis niet genoeg geld voor? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor jongeren uit gezinnen waar daar te weinig geld voor is.
Kijk op de website van de gemeente

Beweegfeestweek: Sport & Fundorp

 
 
In de herfstvakantie organiseert Sportief Capelle weer de Beweegfeestweek! En het Sport & Fundorp is daarin een gouwe ouwe.
 
Tijdens Sport & Fundoro staan de opblaaskussens er zoals jullie van ons gewend zijn. Dus springen, sporten, rennen, bewegen, klimmen/klauteren, knutselen.
 
Bijzonder: dit keer staat Sport & Fundorp in het teken van e-sports.
Daag je vrienden uit op de playstation of speel real life fortnite!
 
We bieden het Sport & Fundorp voor verschillende groepen en leeftijden aan: