Jongeren 12-18 jr

Je bent jong en je ... SPORT!

Zeker voor middelbare scholieren is het belangrijk om lekker energie kwijt te kunnen en omringd te worden met leeftijdsgenoten. En wat is er daarvoor nou meer geschikt dan sport en spel dat speciaal op hen is afgestemd. In Capelle aan de IJssel zijn er tal van activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Hieronder vind je ze!
 

Sporten met een beetje extra hulp

Ben je jong en heb je een lichamelijke of geestelijke functiebeperking? Natuurlijk wil je dan, net ieder ander, lekker kunnen genieten van sport en bewegen. Lees dan hier verder.
 

Jeugdsportfonds

Alle kinderen horen erbij! Wil je graag sporten maar is er thuis niet genoeg geld voor? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen uit gezinnen waar daar te weinig geld voor is.

Aanmeldformulier

Het jeugdfonds wordt beheerd door de gemeente Capelle aan den IJssel. Wil je meer informatie of een kind aanmelden? Neem dan contact op met de gemeente.

Maak de hele zomervakantie plezier!

 
Wat ga jij doen in de zomervakantie?!
 
In de zomervakantie hebben we vanuit Sportief Capelle een groot activiteitenprogramma voor de Capelse jeugd en jongeren.
Iedere week staan we twee keer in iedere wijk van Capelle aan den IJssel. Dit is een heel divers aanbod, van sport tot cultuur. Dit zijn activiteiten als: graffiti, skateboarden, rolstoelbasketbal, drama workshops, muziekworkshops en nog veel meer!

Ook zijn er nog meer activiteiten buiten het wekelijkse aanbod; zoals een klein Sport & Fundorp, maar dan niet als normaal in de sporthal maar in de wijk.
 
Tevens inventariseren wij alle activiteiten die in de zomervakantie plaats vinden dus ook van alle andere Capelse aanbieders, zodat jullie alles op 1 pagina terug kunnen vinden.
 
Kijk voor het volledige zomervakantie aanbod hier; https://www.facebook.com/vakantieinCapelle. Like de pagina en blijf overal van op de hoogte. Er is iedere dag iets te doen en de meeste activiteiten zijn gratis!
 
We zien je graag!