Jongeren 12-18 jr

Je bent jong en je ... SPORT!

Zeker voor middelbare scholieren is het belangrijk om lekker energie kwijt te kunnen en omringd te worden met leeftijdsgenoten. En wat is er daarvoor nou meer geschikt dan sport en spel dat speciaal op hen is afgestemd. In Capelle aan de IJssel zijn er tal van activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Hieronder vind je ze!
 

Sporten met een beetje extra hulp

Ben je jong en heb je een lichamelijke of geestelijke functiebeperking? Natuurlijk wil je dan, net ieder ander, lekker kunnen genieten van sport en bewegen. Lees dan hier verder.
 

Jeugdsportfonds

Alle kinderen horen erbij! Wil je graag sporten maar is er thuis niet genoeg geld voor? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen uit gezinnen waar daar te weinig geld voor is.

Aanmeldformulier

Het jeugdfonds wordt beheerd door de gemeente Capelle aan den IJssel. Wil je meer informatie of een kind aanmelden? Neem dan contact op met de gemeente.

Vacatures

 

In september gaan we open met ons nieuwe Capelse Sportcomplex Aquapelle! We zijn volop aan het voorbereiden om een mooi sport- en zwemprogramma neer te zetten, de horeca vorm te geven, het pand in te richten en allerlei zaken facilitair te regelen. Wij hebben er in ieder geval zin in! 
 
De situatie rondom Covid-19 zal bepalen hoe we straks een en ander kunnen opstarten en openen. Hierover later meer informatie.
 
We worden momenteel veel gebeld en gemaild met de vraag welke vacatures we hebben of krijgen. We krijgen ook al veel sollicitaties binnen. Momenteel zijn we vooral bezig om de medewerkers van Optisport De Blinkert een nieuwe plek te geven in ons sportcomplex. 
 
Daarna zullen we ons richten op mogelijke vacatures, die naar buiten zullen worden gebracht via deze site. Dus mocht je geïnteresseerd zijn om te werken in een sportieve, enthousiaste omgeving houd dan deze site in de gaten. En dan zien we jouw reactie natuurlijk graag verschijnen!