Jongeren 12-18 jr

Je bent jong en je ... SPORT!

Zeker voor middelbare scholieren is het belangrijk om lekker energie kwijt te kunnen en omringd te worden met leeftijdsgenoten. En wat is er daarvoor nou meer geschikt dan sport en spel dat speciaal op hen is afgestemd. In Capelle aan de IJssel zijn er tal van activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Hieronder vind je ze!
 

Sporten met een beetje extra hulp

Ben je jong en heb je een lichamelijke of geestelijke functiebeperking? Natuurlijk wil je dan, net ieder ander, lekker kunnen genieten van sport en bewegen. Lees dan hier verder.
 

Jeugdsportfonds

Alle kinderen horen erbij! Wil je graag sporten maar is er thuis niet genoeg geld voor? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen uit gezinnen waar daar te weinig geld voor is.

Aanmeldformulier

Het jeugdfonds wordt beheerd door de gemeente Capelle aan den IJssel. Wil je meer informatie of een kind aanmelden? Neem dan contact op met de gemeente.

Leuke lockdown speurtocht

 
Nu we in een lockdown zitten is bewegen nóg belangrijker geworden. We kunnen niet naar de dansvereniging, korfbal of naar de voetbal. Daarom heeft Sportief Capelle een lockdown speurtocht uitgezet!
 
Woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari kunnen jullie een leuke maar ook zeker sportieve speurtocht gaan wandelen door Capelle a/d IJssel. Tussen 9 en 17 uur kunnen jullie de speurtocht lopen.
 
Doe de speurtocht met een vriend/vriendin of je ouders/opa en oma!
Aanmelden is niet nodig, je hoeft alleen je speurtocht op te halen bij sportcomplex Aquapelle, zie adres hieronder.
Degene met de meeste juiste antwoorden wint een leuke prijs! Deelname is gratis.
 
Wij hopen natuurlijk allemaal dat jullie mee gaan doen! Zo blijven we lekker bewegen en veel lol hebben samen!
 
Afhaalpunt:
Sportcomplex Aquapelle
Alkenlaan 85
2903 EB Capelle aan den IJssel
 
Ook organiseren we zoals altijd gewoon de wijksport. Helaas mag dit niet plaatsvinden in de sportaccommodaties, maar wel op de trapveldjes buiten! Locaties, tijden en meer info kunnen jullie hier vinden. 
 
Voor meer informatie bel 0102588787 of mail naar info@sportiefcapelle.nl