Jeugd tot 12 jr

De jeugd in beweging

Veel kinderen in Capelle aan den IJssel kennen ons omdat ze ons tegenkomen in de scholen en omdat we na schooltijd de wijken induiken tijdens de wijksport. We organiseren daar wekelijks activiteiten op de trapveldjes of gymzalen. En in de vakanties… pakken we uit tijdens onze Sport- & Fundorpen. Hieronder vind je deze, en onze andere activiteiten, voor kinderen tot en met groep 8.
 

Sporten met een beetje extra hulp

Ben je jong en heb je een lichamelijke of geestelijke functiebeperking? Natuurlijk wil je dan, net ieder ander, lekker kunnen genieten van sport en bewegen. 
 

Jeugdsportfonds

Alle kinderen horen erbij! Wil je graag sporten maar is er thuis niet genoeg geld voor? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen uit gezinnen waar daar te weinig geld voor is.

Aanmeldformulier

Het jeugdfonds wordt beheerd door de gemeente Capelle aan den IJssel. Wil je meer informatie of een kind aanmelden? Neem dan contact op met de gemeente.

Beweegfeestweek komt er weer aan!

 
Over een maandje is het alweer herfstvakantie! En dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse Beweegfeestweek in sportcomplex Aquapelle!

Van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 oktober zijn er allerlei leuke activiteiten, voor jong en oud. Sport en Fun, discozwemmen, babyzwemmen, een echte triathlon voor ouderen en nog heel veel meer! 

Binnenkort maken we het definitieve programma bekend via deze site, dus houdt onze website in de gaten!

We gaan er een superleuke week van maken! Zien we jou ook?