Jeugd tot 12 jr

De jeugd in beweging

Veel kinderen in Capelle aan den IJssel kennen ons omdat ze ons tegenkomen in de scholen en omdat we na schooltijd de wijken induiken tijdens de wijksport. We organiseren daar wekelijks activiteiten op de trapveldjes of gymzalen. En in de vakanties… pakken we uit tijdens onze Sport- & Fundorpen. Hieronder vind je deze, en onze andere activiteiten, voor kinderen tot en met groep 8.
 

Sporten met een beetje extra hulp

Ben je jong en heb je een lichamelijke of geestelijke functiebeperking? Natuurlijk wil je dan, net ieder ander, lekker kunnen genieten van sport en bewegen. 
 

Jeugdsportfonds

Alle kinderen horen erbij! Wil je graag sporten maar is er thuis niet genoeg geld voor? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen uit gezinnen waar daar te weinig geld voor is.

Aanmeldformulier

Het jeugdfonds wordt beheerd door de gemeente Capelle aan den IJssel. Wil je meer informatie of een kind aanmelden? Neem dan contact op met de gemeente.

Discozwemmen- laatste vrijdag van de maand

 
Wat is dat Discozwemmen toch een groot succes! Op naar meer...
Elke laatste vrijdag van de maand kun je nu met je vrienden en vriendinnen lol maken in het water. De gekleurde lampen gaan aan, de muziek knalt uit de speakers! 
 
Kom je ook?
 
 
Om 20:00u gaan we beginnen. Je moet wel minstens 8 jaar zijn en een zwemdiploma is verplicht!
 
De volgende data voor discozwemmen kun je alvast in je agenda zetten!
Vrijdag 30 april 2021
Vrijdag 28 mei 2021
Vrijdag 25 juni 2021