60 +

Sportief bezig zijn na je 60ste

Voor ieder wat wils...Soms is het heerlijk om je tijdens het bewegen te omringen met leeftijdsgenoten. Bijvoorbeeld omdat je wilt sporten zonder competitie, je in een iets rustiger tempo wilt bewegen of omdat je overdag wilt sporten. Dat kan! Wij bieden allerlei vormen van sporten en bewegen aan voor 60-plussers. Ervaring met sporten is niet nodig. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau en een eerste proefles is altijd gratis. U bent van harte welkom!
 
 

Vrijheid, blijheid

Wilt u niet meteen vastzitten aan langlopende abonnementen en toch lekker in beweging komen? Bij onze activiteiten geeft u zich altijd op voor één bepaalde periode. U kunt daarna steeds zelf bepalen of u mee blijft doen. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de lessen zó afwisselend en gezellig zijn, dat u daaraan niet snel zult twijfelen…
 

Beweegtip van de maand

 
Zoek een buddy/maatje, spreek af om elkaar te motiveren en ga samen sporten. De kans is groot dat je het veel langer uithoudt dan wanneer je alleen bent. Je zal minder snel opgeven en het is ook leuker dan alleen bewegen!
 
 

Kent u de Ommetjes app al?

Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De Ommetje-app helpt je daarbij.Start met vrienden, familie of collega’s een eigen wandelcompetitie of ga de uitdaging aan tegen de rest van Nederland. Hierdoor kan je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op dezelfde locatie bent. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken.
De Ommetje-app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij vertelt je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje.
 
Ommetje maakt wandelen nóg leuker en jij houdt je hersenen gezond!
  •  Elke dag een Ommetje is goed voor je hersengezondheid
  •  Wandelen geeft energie, helpt onthaasten en verbetert creativiteit
  •  Samen wandelen met vrienden, familie of collega’s
  •  Prof. Dr. Erik Scherder geeft je leerzame hersenfeitjes
 
 
 
 
 
 
Bewegen loont. Altijd!