Zoekresultaat

Beweegmaatjes

Voldoende bewegen draagt bij aan een gezondere leefstijl. Daarnaast kom je in contact met anderen. Door samen te bewegen wordt het makkelijker en gezelliger.

Sporten en bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er kunnen belemmeringen zijn, waardoor iemand die wel graag wil, hier toch niet aan toekomt. Daarom heeft Sportief Capelle het project 'Beweegmaatjes' opgezet. 

Beweegmaatjes is bedoeld voor:

  • mensen die graag samen willen bewegen
  • mensen die niet zelfstandig kunnen bewegen en lichte ondersteuning/begeleiding nodig hebben bij de beweegactiviteit
  • mensen die niet zelfstandig naar een sport- of beweegactiviteit kunnen gaan.

Mensen die op zoek zijn naar een maatje voor het sporten en bewegen noemen we een
'zoekmaatje'. De persoon die helpt is een 'beweegmaatje'.
Afhankelijk van de behoeften, wensen of beperkingen probeert Sportief Capelle een koppeling te maken van een zoek- en een beweegmaatje om samen in beweging te komen.

Op zoek naar een maatje?

Bent u op zoek naar een beweegmaatje? Zet dan de eerste stap en meld u aan als 'Zoekmaatje'. Klik hier voor het inschrijfformulier.
Sportief Capelle probeert een match te maken met een beweegmaatje. Wanneer dit lukt, wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is.

Iemand helpen?

Sporten en bewegen voor iemand mogelijk maken? Meld u dan aan als beweegmaatje. Klik hier voor het inschrijfformulier.
Op het aanmeldformulier kunt u aangeven voor welke doelgroep, welke dagdelen en voor welke vormen van bewegen u inzetbaar bent.

Sportief Capelle biedt gratis (specifieke) begeleiding aan om u zo goed mogelijk voor te bereiden. Wanneer er een match is gevonden met een zoekmaatje wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is.

Meer weten?

Heeft u vragen over Beweegmaatjes? Neem dan contact op met Sportief Capelle via 010-2588787 of info@sportiefcapelle.nl.