Zoekresultaat

Partners Sportief Capelle

Connect Holland

Connect Holland is de website-partner van Sportief Capelle. Zowel de website van Sportief Capelle, het bijbehorende Content Management Systeem en het speciale 'Tulip' verzendsysteem zijn door Connect Holland speciaal op maat gemaakt voor Sportief Capelle.

Het in Rotterdam gevestigde bedrijf is een fullservice internetbedrijf wat ook thuis is in de sportwereld. Naast de website van Sportief Capelle maken verschillende andere sportorganisaties gebruik van de diensten van Connect Holland.

Klik hier om naar de website van Connect Holland te gaan.

InToto

InToto is de ICT partner van Sportief Capelle en heeft de gehele ICT gerealiseerd voor het kantoor van Sportief Capelle en de sporthallen. Deze worden door InToto ook dagelijks bewaakt en up-to-date gehouden, waardoor het personeel van Sportief Capelle zo optimaal mogelijk kan functioneren.

InToto is een dynamisch bedrijf dat full-service biedt voor ZZP-ers, MKB-bedrijven (<50 werknemers) en sportverenigingen.

Klik hier om naar de website van InToto te gaan.

Drukkerij Teeuwen

Drukkerij Teeuwen is naast de 'huisdrukker' ook de grafisch vormgever van Sportief Capelle.
Het in Capelle aan den IJssel gevestigde familiebedrijf is gespecaliseerd in handels- en reclamedrukwerk. Maar ook voor de Capelse sportwereld is Drukkerij Teeuwen geen onbekende. Verschillende sportverenigingen maken gebruik van de diensten van Drukkerij Teeuwen en de medewerkers weten hun diensten ook prima toepasbaar te maken voor de sport in Capelle aan den IJssel.

Klik hier om naar de website van drukkerij Teeuwen te gaan.

Mammoet Sport

Mammoet Sport uit Eindhoven is de vaste leverancier van sport- en spelmaterialen voor Sportief Capelle. Vanuit een breed assortiment van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen levert Mammoet Sport materialen voor Sportief Capelle, de vakgroep Bewegingsonderwijs Capelle en verschillende Capelse sportverenigingen.

Klik hier om naar de website van Mammoet Sport te gaan.