Zoekresultaat

Sportaanbod

Capelle aan den IJssel biedt een gevarieerd sport- en beweegaanbod. Onderstaand overzicht biedt u een overzicht van de in Capelle aan den IJssel beschikbare sporten en beweegactiviteiten. 

U kunt onderstaand overzicht filteren op onderstaande categorieën:

  • Sportaanbod algemeen
  • Sportaanbod voor 55+
  • Sportaanbod voor mensen met een functiebeperking
  • Sportmedische voorzieningen

De getoonde gegevens betreffen basis-contactgegevens (telefoon / e-mail / website) van de sport- en beweegaanbieders. Voor specifieke informatie over het aanbod (o.a. tijden en locaties) kunt u doorklikken op de website van de betreffende organisatie en/of contact opnemen per telefoon of e-mail.

Sportief Capelle streeft ernaar om de overzichten zo actueel mogelijk weer te geven. Hierbij is Sportief Capelle echter wel afhankelijk van de informatie, welke wordt verkregen van de verschillende sportaanbieders. Eventuele mutaties kunnen per e-mail worden doorgegeven via het contactformulier. Klik hier voor het contactformulier.

Welke sport past bij mij?
Klik hier voor een sportkeuzetest, om te kijken welke sport bij u past.

Jeugdsportfonds
Het Jeugdsportfonds (JSF)  Capelle aan den IJssel zorgen ervoor dat ook kinderen uit gezinnen met een lager inkomen mee kunnen doen aan een activiteit op gebied van sport of cultuur. Klik hier voor meer informatie.

Regionaal aanbod aangepast sporten
Op de website van Uniek Sporten kunt u het regionale aangepaste sportaanbod vinden. Klik hier om naar de website van Uniek Sporten te gaan.