Zoekresultaat

Winners Workout, winst voor iedereen

Winners Workout, winst voor iedereen

Afgelopen zondag gaf Rico Verhoeven met zijn team weer twee clinics in Sporthal de Lijster (Lijstersingel 20 in Capelle aan den IJssel). Iedereen die 11 jaar en ouder was kon een ticket kopen en zichzelf uitdagen! De Winners Workout, een winst voor echt iedereen uit. 

 

Tijdens de clinics leerde Rico Verhoeven de deelnemers zijn belangrijkste trainingsmethodieken (kracht, flexibiliteit en conditie), aandachtspunten bij wedstrijden en het belang van een goede technisch uitvoering. Rico nam voldoende tijd voor het stellen van vragen en iedereen kon op de foto met Rico Verhoeven.

Van jong tot oud had zich aangemeld om Rico’s tips en trics te ontdekken. Ouders met hun kinderen, vriendinnen met elkaar of groepjes vanuit een vereniging. Voor ons het ultieme voorbeeld van breedtesport met als uitgangspunt ‘een leven lang bewegen’. Sport en bewegen draagt bij aan de gezondheid en fitheid en vergroot de kans om blijvend te participeren in de samenleving. Dit is waar Capelle aan den IJssel zich op inzet voortvloeiend uit de sport en beweegnota 2017-2021 “Sport doet meer”.

Zowel Sportief Capelle als het management van Rico Verhoeven hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Wij hopen Rico in de toekomst nog een keer in Capelle aan den IJssel te mogen verwelkomen!