Zoekresultaat

Wandel4Daagse 2019

Wandel4Daagse 2019

Vorig jaar werd het een daverend succes, dus natúúrlijk zijn wij inmiddels gestart met de voorbereidingen voor de Wandel4daagse 2019.

Deelname aan de wandel4daagse is gratis en iedereen kan aansluiten, ook als u gebruik maakt van een rollator, rolstoel of scootmobiel.


Gaat u mee met een rolstoel, laat dit vooral vooraf weten! Wij kunnen eventueel namelijk voor begeleiding zorgen als u hulp nodig heeft, bijvoorbeeld om uw stoel te duwen. Hiervoor lopen leerlingen van het Zadkine Startcollege mee. Vorig jaar hebben veel sportieve en enthousiaste jongeren op die manier op een hele leuke -en letterlijke manier- stage ‘gelopen’.  


De afstand is wat korter dan bij de gewone avond 4 daagse, het tempo soms iets lager en de gemiddelde leeftijd juist wat hoger.

En de lol.... is minstens even groot!


U kunt wandelen op 18, 19, 20 en 21 juni 2019. Vier dagen lang worden er verschillende routes variërend van 3,5 tot 5 km gewandeld wat neerkomt op 30 tot 60 minuten bewegen per dag. Zo bent u niet alleen gezellig samen buiten, maar werkt u ook nog eens aan uw gezondheid.


Vanuit het Moluks Buurtcentrum Nunu Mahua aan de Noorderbreedte 101 kan er zo het Hitland bos ingewandeld worden!


De middag begint iedere dag vanaf 13.30 uur bij Nunu Mahua waar u wordt verwelkomt met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Na de wandeling, die om 14.00 uur van start gaat, staat er nog meer gezelligheid op u te wachten. Er is muziek, optredens en lekkere hapjes.


Speciaal op 19 juni mogen ook uw kleinkinderen meewandelen.


Wilt u graag meedoen?! Voor vragen of aanmelden kunt u contact opnemen met ons via 010-258 87 87 of via info@sportiefcapelle.nl