Zoekresultaat

Sportieve Winter, fit begin!

Sportieve Winter, fit begin!

Gezellig en sportief het nieuwe jaar starten? Dat kan met het programma Sportieve Winter. Samen met verschillende aanbieders biedt Sportief Capelle de inwoners van 55 jaar en ouder de gelegenheid om kennis te maken met verschillende beweegactiviteiten. Op het programma van Sportieve Winter staan ditmaal Koersbal, Fit in eigen tempo, Combigym en Badminton.

 

De kosten van alle bovengenoemde activiteiten bedragen €3- per kennismakingsles. Deze kunt u contant, bij aanvang, voldoen bij de betreffende aanbieders.

 

Sportervaring is geen vereiste om deel te nemen. De lessen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Na afloop van iedere les is er de mogelijkheid om samen met de andere deelnemers gratis een kopje koffie of thee te drinken.


Wilt u nog mee doen? Er is nog ruimte! Schrijf u in of neem even contact op via info@sportiefcapelle.nl of 010 258 8787. 

Klik hier om naar het digitale inschrijfformulier van Sportieve Winter 2018 te gaan.

 

Koersbal:

Een precisieport waar bij deelnemers de ‘Bowls’ zo dicht mogelijk naar de ‘doelbal’ moeten laten rollen.  

De kennismakingslessen worden gegeven op twee locaties. Op donderdagmiddag 25 januari kan men van 14.00-16.00 deelnemen in Middelwatering (Woon- en zorg centrum de Vijverhof). Op vrijdagochtend 19 januari kan men bij ‘Anders Ouder Worden’ van 09.45-12.00 uur deelnemen in het wijkcentrum (Maria Danneelserf) in de wijk Schollevaar.

 

Fit in Eigen tempo:

Sportcentrum Rivium biedt, op de doelgroep aangepaste, circuitraining aan. Hierbij staan coördinatie, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en snelheid centraal en worden de oefeningen muzikaal ondersteund door muziek uit de jaren 70, 80 en 90. De kennismakingslessen zijn op woensdag 17 en 24 januari van 10.00 tot 10.45 uur.

 

55+ Combifitness:

Een speciale gymles, waarbij de intensiteit is wordt aangepast aan de doelgroep. De kennismakingslessen worden verzorgd door en bij Sportcentrum Time Out (Capelle West) en vinden plaats op dinsdag 16 januari en 20 februari van 11.30 tot 12.30 uur.

 

Badminton:

Actief kennis maken met badminton kan in de avonduren bij de badmintonclub Schollevaar (locatie Zevenkampse Ring)  op dinsdag 23 en 30 januari. Wilt u liever overdag kennismaken met badminton, dan kunt u terecht bij de badmintongroep Bastiaansen op donderdag 18 en 25 januari van 11.00-12.00 uur in sporthal Oostgaarde.