Zoekresultaat

Sporten voor kinderen met autisme: Club Autisport & Fun

Sporten voor kinderen met autisme: Club Autisport & Fun

Op zoek naar een sportles die zich richt op autistische en/of sociaal-emotioneel beperkte kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar? Een sportles voor kinderen die veel behoefte hebben aan structuur en duidelijkheid? Dan is Club Autisport & Fun van Sportief Capelle wellicht iets voor uw zoon of dochter.

Deze kinderen hebben vaak moeite om te aarden bij reguliere sportverenigingen en bij overige sportaanbieders, maar ze willen graag ergens bij horen en in groepsverband kunnen sporten. Tijdens de lessen leren de kinderen sociale vaardigheden zoals samenwerken, omgaan met winst, wachten op de beurt , maar gaan bovenal lekker sporten en bewegen. Trefbal, tikspelen en touwklimmen, maar ook kennis maken met verschillende sporten zoals basketbal, voetbal en volleybal.
Twee ervaren sportdocenten die reeds ruime tijd werken met autistische kinderen, begeleiden de lessen.

Wilt u weten of Club Autisport & Fun iets voor uw kind is? Meld u dan aan voor de gratis proefles!
De lessen vinden plaats op woensdag van 16.00 - 17.00 uur in sporthal Oostgaarde, Dakotaweg 261 in Capelle aan den IJssel.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Hilke van der Pols van Sportief Capelle via info@sportiefcapelle.nl of 010 - 2588787.