Zoekresultaat

Sporten in werktijd!

Sporten in werktijd!

Vrijdag 23 maart hield het bedrijf Quion Groep hun jaarlijkse volleybaltoernooi in sporthal Schenkel. De organisatie hiervan hebben zij in eigen hand. Zij huren een geschikte accommodatie bij ons en Sportief Capelle helpt een handje met het klaarzetten van de volleybalvelden, de telborden en de wedstrijdtafels. Hartstikke leuk om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen en elkaar op sportief vlak uit te dagen!

Lijkt het jou ook leuk om met je collega’s een keer een toernooi te organiseren? Waar wacht je dan nog op? Zoek een vrij moment in één van onze accommodaties en kies een sportvorm die bij jullie past. Denk bijvoorbeeld aan (zaal)voetbal, volleybal, badminton, korfbal en/of basketbal. En mocht je hulp nodig hebben, dan kan je die natuurlijk altijd bij ons vragen.

Heb je (sport) materiaal nodig? Kijk dan eens naar onze Sport en Fun Uitleenservice. Je kan diverse materialen huren om jouw sporttoernooi compleet te maken.

Zien we jullie binnenkort met jullie collega’s in één van onze accommodaties? Check de beschikbaarheid van onze accommodaties online via https://webshopcapelle.recreatex.be/ en neem voor meer vragen contact op met de afdeling verhuur via: verhuur@sportiefcapelle.nl of 010-2588787.