Zoekresultaat

Sport en Fun Dorp in Capelle aan den IJssel; altijd feest!

Sport en Fun Dorp in Capelle aan den IJssel; altijd feest!

Wel of niet…. Het was een lastige keuze. Gaan we met het Sport en Fun Dorp naar buiten of verplaatsen we naar binnen in Sporthal Schenkel? Dat was de keuze die we op 4 mei om 07:00 uur in de ochtend moesten maken. De weersvoorspellingen gaven aan dat er 45% kans op regen was en het wolkendek was niet erg positief op dat moment.

De keuze was dus snel gemaakt. Direct actie om het hele spektakel in Sporthal Schenkel op te bouwen. Na 3 uur keihard werken stond alles klaar om de deuren te openen en de enthousiaste kids en begeleiders te ontvangen. De brandweer en IJsselkids waren er ook klaar voor. De brandweer stond buiten voor de sporthal klaar met een brandweerwagen en ladderwagen waar de kinderen in mochten zitten. Ook hadden ze de brandweerspuit klaar waarmee de kinderen een bal mee weg moesten spuiten. Roxanne van IJsselkids stond in de kantine van korfbalvereniging KCC/SO Natural klaar om met de kinderen te gaan knutselen wat de kinderen erg leuk vonden. En daarnaast natuurlijk een sporthal vol geweldige sport- en spelmaterialen!

 

Rond 11:30 uur was het zo druk dat het personeel van Sportief Capelle de keuze moest maken om op dat moment  niemand meer toe te laten in de sporthal. Gelukkig was het weer helemaal opgeklaard en werd de mogelijkheid gelijk aangegrepen om ook wat materialen buiten op de velden van KCC/So Natural te plaatsen. Een win-win-situatie waardoor het rustiger werd in de sporthal en er weer nieuwe extra kinderen naar binnen mochten om ook te genieten. De ouders waren hier uiteraard erg blij mee! Want wat zal het zijn als je met je kind voor de deur staat van het leukste evenement van Capelle aan den IJssel en je kan niet naar binnen omdat het vol is…….  

 

De dag is verder erg goed verlopen en hebben we maar liefst 486 kinderen blij gemaakt met een dag vol leuke activiteiten. Het volgende Sport en Fun Dorp staat gepland op donderdag 10 augustus op het complex van KCC/So Natural van 10:00 tot 16:00 uur. Let wel op; als het erg slecht weer is zullen we de naastgelegen sporthal ingaan. Vanuit veiligheidsoverweging is er een maximaal aantal kinderen dat we toe kunnen laten.