Zoekresultaat

Sport & Fun Dagen Zomereditie schot in de roos

Sport & Fun Dagen Zomereditie schot in de roos

Blij verrast. Dat zijn we! Ruim 2.000 kinderen hebben we zien genieten in Sporthal Schenkel deze zomer. En dat overtrof zelfs ónze verwachting!

“Echt heel leuk, we zijn al twee keer geweest”, “Ze hebben het naar hun zin gehad” “Ook voor de kleinsten super leuk” “Woensdag weer”. Zomaar wat opmerking op onze Facebookpagina van ouders die met hun kind naar een Sport & Fun Dag zijn geweest deze zomervakantie. 

Springen, klauteren, spelen, lachen! De hele zomervakantie was het feest in Sporthal Schenkel. Wekenlang stond daar ons Sport & Fun Dorp opgesteld.

Opblaaskussens, speelgoed, spel- en sportmateriaal; het stond er allemaal! Niet alleen kinderen, maar ook honderden ouders en opa's en oma's genoten van het wekelijks speelfestijn dat kon worden georganiseerd omdat de sporthal niet gebruikt hoefde te worden door sportverenigingen en het onderwijs.  

’s Ochtends was speciaal gereserveerd voor peuters en kleuters zodat ook zij in een rustige omgeving gebruik konden maken van alle materialen en in de middaguren was ook de schooljeugd welkom.

Op de andere dagen gebruikten tal van kinderopvangorganisaties de mogelijkheid om de sporthal te reserveren, inclusief alle materialen! Ook hiervan werd ongelooflijk veel gebruik gemaakt.  

Het is nog volop zomer, maar inmiddels kijken we ook alweer vooruit.... het Sport & Fun Dorp in de herfstvakantie staat alweer met grote letters in onze planning! Houd onze website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws!