Zoekresultaat

Maak er een sportieve zomer van!

Maak er een sportieve zomer van!

Blijft u deze zomervakantie thuis, dan hoeft u zich niet te vervelen. Ook in de maanden juli en augustus kunt u weer volop in beweging blijven met het programma van de Sportieve Zomer van Sportief Capelle.

Maak kennis met drie verschillende racketsporten op de speciale Racketsportdag. In de ochtend kunt u kennismaken met tafeltennis, badminton en dynamic tennis. Na een lekkere lunch (inbegrepen) heeft u nog de mogelijkheid om een uurtje vrij te spelen met deze racketsporten.

 

Daarnaast kunt u ook meedoen met Club Goud. Tijdens deze lessen staan aan het begin oefeningen voor coordinatie, stabiliteit, spierkracht en lenigheid centraal. Daarna wordt er een sport- en spelvorm centraal.

 

Als u van wandelen en/of fietsen houdt, zit u ook in deze Sportieve Zomer goed. Er wordt een begeleide wandeltocht en een begeleide fietstocht georganiseerd. Wilt u wel een leuke tocht wandelen of fietsen, maar wilt u dit zelfstandig doen, dan kan dat ook. Wij zetten een mooie tocht voor u uit.

 

Bent u muzikaal en houdt u van dansen? Kom dan langs voor een swingende ochtend.

 

Kosten verschillen per activiteit en variëren van € 3,00 tot € 7,50. Wilt u meedoen aan één activiteit of juist meer activiteiten uitproberen? Het kan allemaal! Sportervaring is geen vereiste om deel te nemen. De lessen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportief Capelle via 010-2588787 of info@sportiefcapelle.nl.Een overzicht van de Sportieve Zomer-activiteiten:
Programma overdag

Racketsportdag 21 juli 10.00-14.00 uur Sporthal de Lijster, Lijstersingel 20
(incl. lunch)

Bewegen en Swingen op muziek,  3 en 10 augustus van 10.00-11.00 uur Sporthal de Lijster, Lijstersingel 20

Club Goud, 8 en 15 augustus van 10.00-11.00 uur Sportpark Schenkel (velden KCC, Capelseweg 39)

Programma avond

Fietstocht 15 augustus
18.45 uur start begeleide tocht vanaf Sporthal Schenkel
Tussen 18.00 en 19.30 uur zelfstandig starten


Sportieve wandeling 15 aug
18.30 uur start begeleide tocht vanaf Sporthal Schenkel
Tussen 18.00 en 19.30 uur zelfstandig starten


Schrijf HIER in!