Zoekresultaat

Jongeren aan de bal!

Jongeren aan de bal!

Op vrijdag 29 december aanstaande binden voetballende jongeren de sportieve strijd aan. Wie gaat deze keer ’t Capels kansenvoetbaltoernooi winnen? Jongeren van 15 tot en met 23 jaar uit Capelle kunnen zich tot en met 27 december aanmelden op www.welzijncapelle.nu/inschrijving-capelse-kansentoernooi.

Ook dit jaar sluit het jongerenwerk van Welzijn Capelle het jaar af met het jaarlijks terugkerende Capelse Kansentoernooi. Dit toernooi vindt plaats op 29 december aanstaande van 12.00 tot 17.00 uur in sporthal Oostgaarde aan de Dakotaweg 261 in Capelle aan den IJssel. Jongerencoach Remco Moet: “We spelen een vijf tegen vijf voetbaltoernooi met maximaal twee wissels, waarbij wij sportief gedrag hoog in het vaandel hebben staan.”

Teams maken kans op een wisselbeker, een sportiviteitsprijs en andere vette prijzen. Familie en vrienden zijn natuurlijk ook van harte welkom om de spelers aan te moedigen. De kantine is open en in de zaal maken de jongerencoaches er een feestje van met de beste urban en hiphop van lokale Dj’s.

Sportief Capelle ondersteunt het toernooi in het kader van het project ‘de buurtsportvereniging’. Dit project is er op gericht bewoners van de wijk te betrekken op het ontwikkelen en uitvoeren van sport- en beweegactiviteiten. Door de ontstane samenwerking neemt de betrokkenheid op de wijk toe en vergroot het de participatie van de inwoners. Dit voetbaltoernooi draagt tevens bij aan ontmoeting tussen en empowerment van jongeren.