Zoekresultaat

Ilias Abdi Karim; onze wijksporter van de maand maart!

Ilias Abdi Karim; onze wijksporter van de maand maart!

Ilias Abdi Karim is wijksporter van de maand maart geworden!

 

Ilias is 12 jaar en zit in groep 8 van basisschool de Bouwsteen. Hij vindt het fantastisch dat hij wijksporter van de maand is geworden. De eerste keer dat Ilias naar de wijksport kwam is inmiddels alweer bijna een half jaar geleden. Vanaf die dag heeft hij maar 1x de wijksport gemist in de wijk Schenkel.

De eerste keer dat hij kwam ging hij mee met zijn vriend Abdi die al een aantal jaren naar de wijksport komt. En die dag werd er toevallig een wijksporter van de maand gekozen. Vanaf dat moment was het voor hem een doel om dat ook te bereiken. Iedere week deelnemen, goed je best doen en goed luisteren naar de sport & beweegcoaches; dan kan je de prijs winnen.

 

Dit is precies wat Ilias heeft gedaan en wat hij zal blijven doen, ook nu hij de titel binnen heeft. ‘’Wie weet kan ik dan ook in aanmerking komen voor de prijs van wijksporter van het jaar’’. Ilias wil er alles uithalen!

 

Hij wint niet alleen de titel ‘wijksporter van de maand’, maar ook de Sportief Capelle sporttas met leuke gadgets erin. Zoals een kortingsbon voor een verjaardagsfeestje bij Sportief Capelle.

 

Wil jij ook Wijksporter van de maand worden? Kom dan naar de wijksport activiteiten van Sportief Capelle. Kijk op www.sportiefcapelle.nl voor meer informatie.