Zoekresultaat

Feest bij Kinderlab

Feest bij Kinderlab

Op woensdagmiddag 10 januari wordt het Kinderlab Schollevaar officieel en feestelijk geopend. Wethouder Ans Hartnagel zal, samen met de kinderburgemeester, om 13.45 uur de officiële opening verrichten. Tussen 13.00 en 15.00 uur staat het Kinderlab aan het Louvre bol van de feestelijke openingsactiviteiten.

 

 

Ook Sportief Capelle is aanwezig bij deze opening en verzorgt hierbij verschillende sportieve activiteiten. Zo kunnen de kinderen onder meer deelnemen aan het populaire Electrodance. Ook na de opening blijft Sportief Capelle actief betrokken bij de programmering van het Kinderlab. Wekelijks gaat Sportief Capelle sport- en spelactiviteiten organiseren op de maandag- en woensdagmiddag. Daarnaast zullen er geregeld extra sportieve workshops en clinics worden georganiseerd in en rondom het Kinderlab.

 

In het KinderLab werken Stichting Welzijn Capelle, Sportief Capelle, Centrum voor Jeugd en Gezin, De Sjalomschool, Royal Kids kinderopvang, Prokino kinderopvang, de bibliotheek, perspectief Jeugdwerk en gemeente Capelle aan den IJssel samen om de kinderen en ouders in de wijk een inspirerend, leuke en veilig plek te bieden om elkaar te ontmoeten en samen aan activiteiten deel te nemen.