Zoekresultaat

Extra Sport & Fun Dorpen in de zomer

Extra Sport & Fun Dorpen in de zomer

Vind je het leuk om op springkussens te klimmen en te springen? Als dat zo is ken je misschien het  Sport & Fun Dorp van Sportief Capelle wel. Heel veel springkussens worden opgeblazen en iedereen kan dan rennen, springen en spelen in onze sporthal.

Omdat we altijd zoveel kinderen blij maken hebben we besloten om deze zomer heel vaak het Sport & Fun Dorp voor jullie te openen. Dit keer in Sporthal Schenkel ! En neem gerust je ouders, opa&oma of andere kinderen mee! Wat is er nou leuker dan samen bewegen!

Dit zijn de speciale zomeredities* van het opblaasfestijn:

 

Woensdag 21 juni           13.00-16.00 uur               4-12 jaar

Woensdag 28 juni           13.00-16.00 uur               4-12 jaar

Woensdag 05 juli            13.00-16.00 uur               4-12 jaar

 

En ook nog:

 

Alle woensdagen in de zomervakantie

09.00-12.00 uur:Peuters / Kleuters tot en met 6 jaar
13.00-16.00 uur: Kinderen tot en met 12 jaar

 

Een paar wetenswaardigheden:

 

  • De kantine is niet geopend, eigen eten en drinken meenemen is toegestaan, we creëren een leuke zithoek.
  • Je kunt pinnen of contant betalen.
  • De entree is € 3,- per kind. Volwassenen en kinderen tot 2 jaar krijgen gratis toegang. Inschrijven is niet nodig. In het kader van de veiligheid wordt een maximum aantal bezoekers binnengelaten. 

 

 

Wil jij of je ouders nog iets vragen? Geen probleem, bel gerust naar Sportief Capelle. Ons telefoonnummer is: 010 – 25 88 787. Wil je liever mailen? Dat kan ook naar: verhuur@sportiefcapelle.nl

 

*De zomereditie van het Sport & Fun Dorp lijkt heel erg op de ‘gewone’ Sport & Fun Dorpen.  Alleen zijn er nu geen knutselworkshops. Ook de stormbaan staat niet opgesteld en de opzet is iets kleiner gehouden. Maar we beloven; er staat heel veel leuk sport- en spelmateriaal