Zoekresultaat

Extra cursus Valpreventie; schrijf snel in!

Extra cursus Valpreventie; schrijf snel in!

Op donderdag 20 april jl. stond de cursusochtend ‘valpreventie’ op het programma van de Sportieve Lente in Capelle aan den IJssel.

Deze cursusochtend is opgenomen in het programma Sportieve Lente naar aanleiding van een vraag van één van de bewoners van de Schermerhoek, ondersteund door zijn medebewoners. De bewoners zijn op een leeftijd gekomen waarop valpreventie jammer genoeg een noodzakelijk item kan zijn. Dank ook aan De Ontmoeting van de Zellingen aan de Beemsterhoek voor de gastvrijheid.

 

In samenwerking met de alliantie ‘Meedoen Door Bewegen’ is de cursusochtend georganiseerd. Deze werd door een groot aantal mensen gevolgd. “Ik heb nuttige tips gekregen en heb hier echt wat aan gehad”, aldus één van de deelnemers.

 

Omdat de animo voor deze ochtend zo groot was, is er besloten om valpreventie nogmaals aan te bieden. Deze ochtend staat nu gepland op donderdag 18 mei a.s. en vindt plaats in De Ontmoeting van de Zellingen aan de Beemsterhoek 338 van 10.00 tot 11.30 uur.

 

Heeft u de eerste keer gemist en wilt u alsnog meedoen? Dat kan! Schrijf u dan snel in, want er zijn maar een aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden kan via de e-mail (info@sportiefcapelle.nl) of telefonisch (010-2588787).