Zoekresultaat

Dans mee met.....

Dans mee met.....

.....Line dance groep 'De Serre'. 

Sportief Capelle organiseert op 14 april om 11.00 de derde editie van het Capels Dans Event in Capslock. Het Capels Dansevent brengt mensen letterlijk in beweging. Drie jaar geleden is het project als een pilotproject gestart en we zijn er trots op dat we vanuit de Alliantie ‘Meedoen door Bewegen, alweer de derde editie mogen organiseren. Op deze dag brengen we zo veel mogelijk mensen bij elkaar: jong, oud, met en zonder beperking, elkaar ontmoeten door middel van bewegen staat centraal.

Het leuke is dat verschillende doelgroepen met elkaar in gesprek komen deze dag en bij elkaars optreden kijken zodat ze weer wat meekrijgen van de andere doelgroepen. Bijvoorbeeld kinderen van het Kinderlab uit Schollevaar die al weken oefenen voor de show, ouderen van de Serre die al jaren wekelijks met elkaar line dansen. Paar mooie voorbeelden van optredens tijdens het event.

Deze week gingen we langs bij de dames van de line dance groep ‘De Serre’. Het is een groepje van 55+ dames, die met veel plezier met elkaar dansen. Ruim twee jaar geleden zijn ze begonnen met negen deelnemers en dat zijn er nu al meer dan 30! Het is een hele leuke en gezellige groep die iedere donderdagochtend staan te popelen om te gaan dansen. Dit gebeurd onder begeleiding van juf Janny en juf Til.

Een belangrijke rol van dit evenement is weggelegd voor ASVZ. De cliënten van ASVZ helpen in de organisatie, verzorgen op de dag het ontvangst, de catering en de garderobe. Maar natuurlijk dansen zij ook mee! Een groep van ASVZ heeft 10 weken geoefend om een leuke dans neer te zetten tijdens deze dag!

Iedereen is welkom om te komen kijken. De show start om 11uur en entree is gratis!

Bewegen loont! Altijd!