Zoekresultaat

Nieuws

14-07-2017  |  Running clinic voor beginners

Meer bewegen, fitter worden en buiten zijn? Misschien loop je al een tijd met de gedachte te gaan hardlopen maar vind je het lastig om te beginnen. Is hardlopen wat voor jou?

Lees meer

07-07-2017  |  Kerkdienst in Sporthal Schenkel

Een kerkdienst die aanvoelt als een vakantie? Dat kan toch helemaal niet? En toch zijn dit precies de woorden die Peter Eilander gebruikt als we hem vragen naar hoe de dienst in Sporthal Schenkel verliep.

Lees meer

16-06-2017  |  Sportief Capelle scoort goed

Sportief Capelle heeft als beheerder en exploitant van de gemeentelijke sportaccommodaties laten onderzoeken wat de gebruikers van de accommodaties, zowel binnen- als buiten, vinden en verwachten van de dienstverlening van Sportief Capelle. Ze heeft het Mulier instituut voor sociaalwetenschappeli...

Lees meer

14-06-2017  |  Extra Sport & Fun Dorpen in de zomer

Vind je het leuk om op springkussens te klimmen en te springen? Als dat zo is ken je misschien het  Sport & Fun Dorp van Sportief Capelle wel. Heel veel springkussens worden opgeblazen en iedereen kan dan rennen, springen en spelen in onze sporthal.

Lees meer

14-06-2017  |  Cursus IJsselrunners 'beginnen met hardlopen'

De IJsselrunners, de hardloop vereniging van Capelle aan den... start op 6 september (19.30 uur) met een cursus 'beginnen met hardlopen' in Gemeente Capelle aan den IJssel. Dat betekent 1 keer per week trainen, gecombineerd met informatie over hardlopen, voeding, schoenen, etc.   Interesse...

Lees meer
5 van 1003 |