Zoekresultaat

Nieuws

16-07-2018  |  Wijksport On Tour

Het hele jaar staan de sport&beweegcoaches wekelijks in de wijk met een bus vol sport & spel materiaal; skateboarden, waveboarden, voetballen, basketballen, trefballen en ga zo maar door. Deze zomervakantie, staan we iedere week in een andere wijk zodat kinderen bij ons kunnen sporten.

Lees meer

09-07-2018  |  Accommodatie huren in de vakantie

Wist je dat alle Capelse gymzalen en sporthallen niet alleen in verenigingsverband, maar door iedereen te gebruiken zijn? Ook jij kunt voor je kind (of voor jezelf) de zaal huren. Potje zaalvoetballen, basketballen, tikkertje spelen, dansen, ravotten. Verzin het maar!

Lees meer

06-07-2018  |  Stap Je Fit challenge

Om de groep 6, 7 en 8 leerlingen van de basisscholen Klim Op en Ontdekrijk te stimuleren en uit te dagen om voldoende te bewegen, start op deze scholen het project ‘Stap Je Fit’ Challenge. De leerlingen kunnen hierbij met een tegenstander (klasgenoot, vader, moeder, broer, zus., vriend of kla...

Lees meer

05-07-2018  |  LED verlichting geplaatst

Energie gebruiken we het liefst alleen om mee te sporten en zo weinig mogelijk om onze accommodaties mee te verlichten....  De afgelopen weken is er daarom in diverse gymzalen hard gewerkt om LED verlichting te plaatsen. Een ledlamp is 85% zuiniger dan een gloeilamp en verbruikt 75% minder stroo...

Lees meer

04-07-2018  |  Jeugdfonds

Is jouw inkomen -netto per maand- lager dan: € 1.446,18 (alleenstaande ouder) of € 1.622,98 (gehuwden/samenwonenden) dan kun je financieel geholpen worden om je kind te laten sporten. Maak er gebruik van! 

Lees meer
5 van 1124 |