Zoekresultaat

Nieuws

19-04-2018  |  Open Capels Judo Kampioenschap

Op zaterdag 21 april 2018 organiseert Slingerland Wedstrijdjudo voor de 15e keer de Open Capelse Kampioenschappen Judo. De locatie is dit jaar wederom sporthal Schenkel aan de Capelseweg 39.   In samenwerking met Unicef wil Slingerland een bredere maatschappelijke bijdrage leveren.  De judoka€..

Lees meer

18-04-2018  |  Een gezonde samenwerking: het IJsselland Ziekenhuis en Sportief Capelle!

En waarom niet allebei; vrienden worden met je buren. Die gedachte leidde onlangs tot een mooie samenwerking; Sportief Capelle werd formeel ‘Vriend van het IJsselland Ziekenhuis’.

Lees meer

17-04-2018  |  Doe mee!

De gemeente Capelle aan den IJssel biedt Capellenaren de mogelijkheid om mee te denken. Hiertoe is het Denk & Doe mee-fonds in het leven geroepen. En u kunt meedenken hoe dit fonds er straks gaat uitzien, wat de spelregels zijn en hoe de werkwijze is. 

Lees meer

12-04-2018  |  Kom mee, kom spelen!

Op 2 en 3 mei is het weer zover, het Sport & Fun dorp wordt weer georganiseerd door Sportief Capelle. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen op een speelse manier kennis maken met bewegen, spelen en sporten tijdens het Sport & Fun dorp. Zo is er een stormbaan, pannakooi, badminton, springkuss...

Lees meer

11-04-2018  |  Sporten in werktijd!

Vrijdag 23 maart hield het bedrijf Quion Groep hun jaarlijkse volleybaltoernooi in sporthal Schenkel. De organisatie hiervan hebben zij in eigen hand. Zij huren een geschikte accommodatie bij ons en Sportief Capelle helpt een handje met het klaarzetten van de volleybalvelden, de telborden en de w...

Lees meer
5 van 1088 |