Zoekresultaat

Sportcongres maandagavond 2 oktober

Sportcongres maandagavond 2 oktober

Hoe creëer je een Positief Klimaat op de club? Eén waarin sporters zich optimaal in kunnen ontwikkelen, meer mensen bij willen horen, (ouders van) leden betrokken willen zijn en de sfeer nog verder verbetert?

 

Wil jij met jouw vereniging hier ook op inzetten? Het team Sport en Bewegen Zuidplas en Sportief Capelle bieden jullie een voorstelling aan: ‘Dat schiet lekker op zo’.

 

Kom met een afvaardiging van jouw vereniging naar de voorstelling bij het sportcongres! Neem ouders, vrijwilligers, sporters en bestuursleden mee die bepalend zijn binnen de club en kom op een leuke manier in aanraking met dit fenomeen dat bij steeds meer sportclubs, bonden, maar ook bij scholen en bedrijven een grote impact maakt.

 

Al ervaring met dit project? Kom dan met nieuwe vrijwilligers of (ouders van) leden en laat ze kennismaken met Positief Coachen op een manier die ze niet zullen vergeten!

 

Programma:

18:30 – 19:00 Inloop met buffet

19:00 – 19:10 Opening

19:10 – 20:30 Voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ van Positief Coachen

20:30 – 22:00 Netwerkborrel

 

Locatie:

Sporthal Kleine Vink

Steenbakkerij 2

2913 LJ, Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Aanmelden:

Deelname is kosteloos voor medewerkers en vrijwilligers van sportverenigingen uit de gemeenten Capelle aan den IJssel en Zuidplas. Aanmelden is noodzakelijk en wel vóór 25 september via deze link.